DRODZY U?YTKOWNICY!!! UDAŁO SIę!!! SKOńCZYŁEM MYŚLIWEGO WINLU!!!
PRZECZYTAJ ZANIM PRZECZYTASZ
po pierwsze. Chciałbym przeprosić wszystkich użytkowników tego forum, że czas oczekiwania na ten komiks był taki długi. PRZEPRASZAM!
po drugie. chciałbym podziękować użytkownikom: Kael'Thasowi i Beliarowi za to, że podali mi kilka kodów dzięki którym ten komiks stał się dużo lepiej wykonanym. DZIęKUJE!!!
po trzecie. zrobiłem nowy temat; uzyskałem pozwolenie Piotra.
O KOMIKSIE
Pomysł na komiks w całości wymyślony przezemnie. Komiks wykonany również w całości przezemnie. Zamieszczam również pierwszą częśc winloa, ponieważ lepiej będzie wam się czytało jak przeczytacie obie jednym ciągiem.
wzkazówki dotyczące czytania (tak tak): Co zrobić zeby w pełni wczuć się w klimat komiksu? po 1. najlepiej jest czytać go gdy jest ciemno. po 2. czytając komiks, czytaj tekst w nim zawarty POWOLI.(poprostu czytaj komiks powoli) po 3. jeśli czytasz jakiś obrazek, w pełni sie na nim skup! jeśli będziesz wodził oczami po innych, zepsujesz sobie przyjemność akcji która nastąpi. A i jeszcze! komiks nie jest humorystyczny. czytając go staraj zachować powagę, a wrażenie końcowe będzie jeszcze lepsze.
To chyba tyle. to co napisałem niebyło moim WYM!DRZANIEM SIę. poprostu chce rzebyście czytając, zgrali się z komiksem jak najlepiej. Komisk zacząłem tworzyć jużdość dawno, więc jeśli czytając zauważycie jakiś moment z waszych komiksów to przykro mi, ale tak się poprosru złożyło. co by tu wam jeszcze powiedzieć... niewzorowałem się na niczym tworząc go.
PROŚBY (moje)
prośby do was. czytając tę pracę, zauważycie dużo błędów typu 'połączone wyrazy, ą zamiast a i odwrotnie, i zdania zaczynające się z małej litery. prosiłbym was o niebranie tego pod uwagę. bo poprostu miałem czasami już serdecznie dość tego komiksu, i pisałem tak. prośba druga (do dartama) łączniki z dymkami są cienkie, bo niemiałem już zdrowia pogrubiać je przy każdej scenie. takze byłbym wdzięczny gdybyś mi to odpuścił. ale zrobisz jak chcesz.
to chyba tyle. wiem że macie mnie już dość, i chcecie sobie wkońcu to przeczytac. więc zapraszam!
JESZCZE jedno! przeroaszam za brzydko spłaszczone obrazki w arkuszu bodajże piątym. to wina fotosika, ale nie będe wam tego opisywał.
Człowieku!! Mistrzostwo nad mistrzostwami!! Wspaniała akcja, wykonanie i pomysł fabularny!! 100% szacunku za tak ciężką pracę i tyle poświęcenia. Dostajesz ode mnie pochwałę za ten komiks. Jest świetny!!
Jeden z najlepszych komiksów na tym forum !!! A DŁUGOŚć !!! Około 650 screenów !!!!!! Mistrzostwo !!!! Super !!! Nie ma tak wielkiej oceny na ten komiks !!!! Tylko szkoda mi tego Juna(Czy jakoś tak XD XD XD) Bo go lubiłem :):) Komiks zajefajny !!! Mam teraz nadzieje, że dokończysz Przygody Georga Hmmm No dobra moja ocena to 9,5 bo jest dość sporo ortografii ale komis jest super !!! PERFECT !!! GREAT !!! Powodzenia z innymi komiksami !!!
P.S Zajęło mi to około 2.3 Godziny na przeczytane tego komiksu Ale komiks poprostu SUPER !!!!
Ostatnio zmieniony przez Milten Michał 23-07-07, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Och stary :O To jest lepsze niż wiele komiksów Piotra :O 10000000000000000000000000000000000/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beliar
Wysłany: 01-07-07, 15:54
:shock: :shock: Brawo cudny komiks. Warto było na niego czekać. Mimo, że komiks długi, to ani przez chwilę się nie nudziłem. Nie wiem co jeszcze napisać, bo odjęło mi mowę a ocena to chyba oczywiste 100000000000000/10 Mam nadzieję, że kolejny twój komiks będzie tak dobry, a nawet lepszy
Ładnie i to nawet bardzo.Spokojnie mogę napisać:10/10.Jedynie szkoda mi było Juana.Gdy zobaczyłem jak Kruk [czy tam Blizna] powiedział ,że KA?DEGO ma zabić w lesie to już wiedziałem ,że Juan padnie ....Szkoda go ,ale świetnie to zrobiłeś.Tyle screenów i exta fabuła.Mam nadzieję ,że zrobisz jeszcze parę takich komixów.Także ocena 10/10 panie antyspam [bezobrazy ;]]
Nie no Panie piotr_pl czy mógłby pandać własny dział Papciowi bo normalnie wymiata.Fabuła dobra 10\10, teksty 10\10 mordobicie 9\10 kamerka 10\10.Ogólnie scenki fajne.Chociaz zauważyłem dwa błędy Juan by od razu nie zrobił 200 pompek i ORTOGRAFIA
Jedna z perełek tego forum, muszę przyznać . Na początku po sporej dawce dzieł Piotra byłem negatywnie nastawiony do tego, jednak po paru obrazkach przekonałem się, że było to mylne.
Komiks świetny, fabuła genialna, tylko popracuj nad tekstami, postaraj się o bardziej "średniowiecznie" .
Powiem tyle-doskonały komiks, świetna fabuła, wciągnęła mnie od początku, nie zauważyłem, jak mi sporo czasu na czytaniu komiksu umknęło ...10/10....a, i błędy ortograficzne-zdarzyło się nieco, ale i tak 10/10