Chciałby ogłosić, że powstaje "modyfikacja" Kolonia żywych trupów która nieco jest wzorowana na komiksie "Jack-zemsta po śmierci". Mam nadzieje, że komiks jak i mod spodobają się wam.
Jakiś czas temu myślałem czy nie zrobić REMAKE tego komiksu. Mam teraz dość duże doświadczenie w tej robocie, więc by się chyba udało, ale sam nie wiem czy REMAKE to dobry pomysł.
Na pewno to ciężki wybór. Jeżeli remake by Ci się nie udał być może zmniejszyło by się zainteresowanie Jack'iem no i ucierpiała twoja kariera. Osobiście całą historię Jack'a H. pozostawiłbym na jednej wspaniałej i klasycznej części. Ale kto wie, może jakbyś wziął się za 2 część wypadła by o wiele lepiej niż poprzednia. Nic innego nie można powiedzieć jak "Wybór należy do Ciebie". Pozdrawiam
Na pewno to ciężki wybór. Jeżeli remake by Ci się nie udał być może zmniejszyło by się zainteresowanie Jack'iem no i ucierpiała twoja kariera. Osobiście całą historię Jack'a H. pozostawiłbym na jednej wspaniałej i klasycznej części. Ale kto wie, może jakbyś wziął się za 2 część wypadła by o wiele lepiej niż poprzednia. Nic innego nie można powiedzieć jak "Wybór należy do Ciebie". Pozdrawiam
Dobry pomysł z tą cz.2 Cz.1 skończyła się tak że nie wiadomo co dalej. Pomyślę o tym Ale narazie skupiam się na ,,Nóż z Ciemności"
ja nie mogę zerox głupszych pytań nie umiesz zadać , chyba nie każdego Piotr by pokazywał jak zabija to tak samo można się zapytać czy zabił wilka albo kogoś ?? wiadomo że zabili wszystkich a jeśli nawet nie to ciekawe jak by wyszedł jak wszędzie zombie grasują
Chlip. Pierwszy komiks jaki czytałem. . Nie ma minusów. Twój pierwszy komiks nadal jest świetny. Po prostu nie do pobicia. KLASYKA. 10/10 nie da sie więcej.
EDIT: Napisałem wypracowanie o Halloween na podstawie komiksu tego. Ciekawe co dostanę . Pozwolisz czy dostanę osta?
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą