Stary Obóz żyje w strachu. Każdej nocy ulice przemierza tajemniczy zabójca i zabija jedną osobę. Diego i jego przyjaciele postanowili że zrobią wszystko aby dopaść szaleńca. Ale jak wiele krwi jeszcze zostanie przelane?
AAAAAA zarąbiaszczy komiks. super wciągająca fabuła. ale jednak jest pare minusów. po pierwsze: no... niewiem jak ci to powiedzieć... od ósmego obrazka wiedziałem kto jest mordercą. po prostuy skojarzyłem zachowania ludzi i juz wiedziałem. takze to jest spory minus. a drugi to ten, ze komiks będzie miał pewnie w temacie jakiś wątek magiczny. nielubie tego, ze zwykłaj, ludzkiej histori wychodzi magiczne opowiadanie. ale ogólnie komiks jest super wykonany. 9/10!!!
He he Faktycznie, można skumać szybko kto jest mordercą, ale bardzo mnie cieszy to że skumaliście że w tym komiksie chodzi o klimat a nie akcję. Pozdro for all
Ja też się skapłem. Ciekawe czy będzie następna część? A komiks extra. Aż mi się chciało płakać gdy Weter zabił Jasona. 100000000000000000000000000000000000000000000000/10
O kurcze, Piotrze jak ty wpadasz na tak świetne pomysły jak Nóż z Ciemności. Kurcze według mnie to najlepsza praca z twoich komiksów. Nie wiesz jak mi się spodobał ten komiks wciągnął mnie jak diabli czułem się jakbym sam był tym Diegiem i sam panował nad akcją. Oceny nie postawie, bo taka nie istnieje.
Piotr troche glupia koncowka. Tylko mnie zastanawia czemu taki masz zapal do trylogi. Jak robisz komiksy to po 1 cz. czasami po 2 ale nie ciagle trylogie. Pewnie wagner, Kael'thas sie rzuca namnie z pazurami ale ja mowie to co mysle. Najpierw byl zabojca a tera bedzie pelna fantastyka. Ten kumpel diega bedzie slozyl smokom/kowi i rozpocznie sie rozpierducha na calego. Potem cos sie stanie i trylogia jak malowana. Choc myslalem ze ten komiks ma jedna czesc i bedzie bardziej takie... no wiesz. Ciutke sie rozczarowalem.
Cj zaczynasz mnie nudzić tymi słowami ze coś o kael, czy ja ci kiedys zrobiłem opróz dania 20 ostrzeże, a po drugie mam pytanie, edziesz robil druga cześć
Piotr troche glupia koncowka. Tylko mnie zastanawia czemu taki masz zapal do trylogi. Jak robisz komiksy to po 1 cz. czasami po 2 ale nie ciagle trylogie. Pewnie wagner, Kael'thas sie rzuca namnie z pazurami ale ja mowie to co mysle. Najpierw byl zabojca a tera bedzie pelna fantastyka. Ten kumpel diega bedzie slozyl smokom/kowi i rozpocznie sie rozpierducha na calego. Potem cos sie stanie i trylogia jak malowana. Choc myslalem ze ten komiks ma jedna czesc i bedzie bardziej takie... no wiesz. Ciutke sie rozczarowalem.
8,9/10
Nie będzie żanego służenia smokom, potworom i magicznym stworzeniom. Werter tak mówił bo jest psychiczny. Wierzy że Beliar każe mu zabijać i tak robi. Nie było tam nic magicznego, a Bariera nie padła przez Wertera [/b]
Widzę, że większość twoich komiksów jest ze sobą powiązana
,,Senny Koszmar" z ,,Xardas kontra Werter", który jest powiązany z ,,Nóż z Ciemności".
Co do komiksu, to jest wciągający, aczkolwiek nie jest taki, jak np. Gomez. Ocena to 9/10.
O kurde prze zarombisty komiks daje 10\10 nie ma dla niego innej oceny
_________________ " Jadę do góry wyżej niż na dziewiątej windzie.. a zażalenia proszę kierować gdzie indziej, bo od tego jest sromotny kierownik do spraw nieistotnych ja zajmuję się hip-hop’em zawrotnym lepiej się orientuj, kontaktuj, nie konszachtuj,
PFK jest na mocy paktu tu"
Ja mam z sobą jakieś problemy. :shock: Prawie zawsze znajdę coś, do czego mogę się przyczepić. Nawet jeśli komiks trzyma w napięciu i ma świetną fabułę... No cóż... dlaczego Diegowi od razu nie przyszło do głowy, żeby się zaczaić? Co to za typowe żołnierskie olewactwo (a strażnikiem to on nie jest)? I czemu nie widać było żadnego poruszenia straży, gdy mordowani wrzeszczeli? Dopiero jeden z kopaczy raczył zauważyć strój szkodnika, po 2 tygodniach mordowania... I dlaczego Werter nie zadziobał smacznie śpiącego Diego już wcześniej? No i jestem ciekaw, co to za rzeczy Diego zbierał podczas latania po obozie. I jeszcze drobnostka - pół miesiąca przed rozpoczęciem mordów to nie kilka dni. Raczej kilkanaście. (Werter kupił miecz miesiąc temu, ofiar było koło 15, a wygląda na to, że codziennie ginęła jedna osoba).
A tak poza tym, komiks jest świetny. W dodatku ja też rozkminiłem, że to Werter, poznałem go po ręce. 8,5/10 (właśnie za dziwactwa Diego i Wertera).
P.S. Gadanie do siebie może być niebezpieczne w takich sytuacjach (no i Werter usłyszał słowa Diego... mogło być jeszcze gorzej).
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...