Gothic Komiksy Strona Główna

Ogłoszenie 

Nowy punkt w regulaminie - 4.4

Poprzedni temat :: Następny temat
Nóż z Ciemności
Autor Wiadomość
Piotr_PL 

Monet: 6
Medale: 6

Wysłany: 02-06-07, 21:46   Nóż z Ciemności  

Stary Obóz żyje w strachu. Każdej nocy ulice przemierza tajemniczy zabójca i zabija jedną osobę. Diego i jego przyjaciele postanowili że zrobią wszystko aby dopaść szaleńca. Ale jak wiele krwi jeszcze zostanie przelane?

Wrath of the Lich King

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5
Medale: 5

Wysłany: 02-06-07, 22:02     

AAAAAA zarąbiaszczy komiks. super wciągająca fabuła. ale jednak jest pare minusów. po pierwsze: no... niewiem jak ci to powiedzieć... od ósmego obrazka wiedziałem kto jest mordercą. po prostuy skojarzyłem zachowania ludzi i juz wiedziałem. takze to jest spory minus. a drugi to ten, ze komiks będzie miał pewnie w temacie jakiś wątek magiczny. nielubie tego, ze zwykłaj, ludzkiej histori wychodzi magiczne opowiadanie. ale ogólnie komiks jest super wykonany. 9/10!!!

Kael'thas 
Władca Pustki

Medale: 2

Wysłany: 02-06-07, 22:05     

i ja tak samo ale rozpoznałem reke sprawcy, tylko bezi nosi taką obrączke :P
10/10 jak zwykle ideał

Raziel 

Wysłany: 02-06-07, 22:08     

Zarąbisty ten komiks! daję 10/10!! czekam na dalsze części! BOMBA! dobra robota! ;)

Piotr_PL 

Wysłany: 02-06-07, 22:25     

He he :P Faktycznie, można skumać szybko kto jest mordercą, ale bardzo mnie cieszy to że skumaliście że w tym komiksie chodzi o klimat a nie akcję. Pozdro for all ;)

Wrath of the Lich King

Rynezian 

Monet: 1
Medale: 1

Wysłany: 02-06-07, 22:31     

Ja też się skapłem. Ciekawe czy będzie następna część? A komiks extra. Aż mi się chciało płakać gdy Weter zabił Jasona. 100000000000000000000000000000000000000000000000/10

Dartam 

Monet: 19
Medale: 3

Wysłany: 02-06-07, 22:58     

O kurcze, Piotrze jak ty wpadasz na tak świetne pomysły jak Nóż z Ciemności. Kurcze według mnie to najlepsza praca z twoich komiksów. Nie wiesz jak mi się spodobał ten komiks wciągnął mnie jak diabli czułem się jakbym sam był tym Diegiem i sam panował nad akcją. Oceny nie postawie, bo taka nie istnieje.

Wagner 

Medale: 5

Wysłany: 02-06-07, 23:09     

Komiks zajedwabisty 10/10. Kocham takie mroczne komiksy. Stylistyka na dużym poziomie i ładnie wykonana praca. Liczę, że powstanie jeszcze jakaś część. ;)

Wilk 

Wysłany: 02-06-07, 23:11     

Jak zawsze zajebisty komiks bardzo wciągają ca fabuła po prostu bezbłędny 10/10

Welf Mefon

Wysłany: 02-06-07, 23:34     

Komiks jest super. Świetna fabuła i ciekawe czy będzie druga część? ^^
10/10

CJ 

Medale: 7

Wysłany: 03-06-07, 09:07     

Piotr troche glupia koncowka. Tylko mnie zastanawia czemu taki masz zapal do trylogi. Jak robisz komiksy to po 1 cz. czasami po 2 ale nie ciagle trylogie. Pewnie wagner, Kael'thas sie rzuca namnie z pazurami ale ja mowie to co mysle. Najpierw byl zabojca a tera bedzie pelna fantastyka. Ten kumpel diega bedzie slozyl smokom/kowi i rozpocznie sie rozpierducha na calego. Potem cos sie stanie i trylogia jak malowana. Choc myslalem ze ten komiks ma jedna czesc i bedzie bardziej takie... no wiesz. Ciutke sie rozczarowalem.

8,9/10

Kael'thas 
Władca Pustki

Wysłany: 03-06-07, 09:12     

Cj zaczynasz mnie nudzić tymi słowami ze coś o kael, czy ja ci kiedys zrobiłem opróz dania 20 ostrzeże, a po drugie mam pytanie, edziesz robil druga cześć

Traxer

Wysłany: 03-06-07, 09:36     

Dobre! za mój dacie pewnie 0/10 ale to będzie mój pierwszy więc się nie będe dziwić

Piotr_PL 

Wysłany: 03-06-07, 09:48     

CJ napisał/a:
Piotr troche glupia koncowka. Tylko mnie zastanawia czemu taki masz zapal do trylogi. Jak robisz komiksy to po 1 cz. czasami po 2 ale nie ciagle trylogie. Pewnie wagner, Kael'thas sie rzuca namnie z pazurami ale ja mowie to co mysle. Najpierw byl zabojca a tera bedzie pelna fantastyka. Ten kumpel diega bedzie slozyl smokom/kowi i rozpocznie sie rozpierducha na calego. Potem cos sie stanie i trylogia jak malowana. Choc myslalem ze ten komiks ma jedna czesc i bedzie bardziej takie... no wiesz. Ciutke sie rozczarowalem.

8,9/10

Nie będzie żanego służenia smokom, potworom i magicznym stworzeniom. Werter tak mówił bo jest psychiczny. Wierzy że Beliar każe mu zabijać i tak robi. Nie było tam nic magicznego, a Bariera nie padła przez Wertera ;) [/b]

Wrath of the Lich King

Zerox 

Monet: 2

Wysłany: 03-06-07, 14:53     

Uwielbiam te twoje komiksy Piotr! 999999...(9)/10
Moje komiksy:
Evil Life
Quentin: Obrona Fortecy
Zaraza
Zaraza II
Zaraza III
Zaraza IV cz.1,2

Milten Michał 

Monet: 1
Medale: 3

Wysłany: 21-06-07, 08:48     

Uwielbiam! Uwielbiam wszytkie komiksy piotra !!! Jesteś mistrzem Oczywiście daje 100/100 ...
Jeden z Najlepszych komiksów na forum.

Ostatnio zmieniony przez Milten Michał 06-06-10, 10:30, w całości zmieniany 1 raz  

Kuba1 

Monet: 3

Wysłany: 27-06-07, 13:39     

Genialne 10/10

DoLaS

Wysłany: 29-06-07, 13:08     

Robisz zarypiste komiksy !!!!!!!!!!!! ODrazu bylo widac kto jest sprawcąale jest wciagająca fabula :D

Diego

Wysłany: 20-07-07, 08:34     

Komiks aż brak mi słów 10000000000000000000000000000/10! :twisted:

Zrobione:
-Gothic Vs. Świat realny (Mini-Komiks)

Robie:
-Brak

Ado'o 

Monet: 16
Medale: 4

Wysłany: 25-08-07, 22:29     

ocena oczywiście 10/10 mam tylko jeden zarzut wsumie to odrazu wiadomo że ten zabójca to Werter jak morduje Grima to widać po ręce 8)
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Drago 

Monet: 3

Wysłany: 09-09-07, 10:24     

Genialne! chciałbym robić tak dobre komiksy.

Bazimieny 

Wysłany: 03-12-07, 15:44     

Super komiks super fabuła i wszystko jest super 10/10

KamilzLasu 

Monet: 19

Wysłany: 01-03-08, 15:10     

Błędów nie ma, no może oprócz tego, że wiadomo kto jest mordercą. Ale ja się nie połapałem :) Komiks jest genialny, choć nie za długi. Ocena: 9.5/10. ;)
WASP - by KzL&E$kel
Praca na Komiksowy Konkurs Wiosenny 09
Złe Dni w Los Angeles
Jesteś Wrzodem na mym tyłku II - Utrapienie
Jesteś Wrzodem na mym tyłku
Robię: LEGENDA (8%). Wynikły problemy...
Plany: Krwawy sport - Droga do piekła (1%), Żniwo Dusz - Epizody 5-7, BARIERA.

Moje mini-komiksy:
Tenacious D - Kickapoo
Satanista - Człowiek czy potwór?
Sekrety Wiedźminów

Z powodu Gothica, który nie chce działać na "siódemce" zamykam swoją działalność komiksową, do czasu rozwiązania problemu.

Kastet 
Pseudokibic

Monet: 52
Medale: 4

Wysłany: 06-06-08, 09:23     

Widzę, że większość twoich komiksów jest ze sobą powiązana :)
,,Senny Koszmar" z ,,Xardas kontra Werter", który jest powiązany z ,,Nóż z Ciemności".
Co do komiksu, to jest wciągający, aczkolwiek nie jest taki, jak np. Gomez. Ocena to 9/10.

,,Blood is thicker than water, Sam, and you and I have bled a lot together." ~Douglas Shetland

,,I owe you no explaination." ~Mikhail Loskov, Kestrel
,,Orders are orders, right Chief?" ~Mikhail Loskov, Kestrel

A TWÓJ BRAT JEST LESTER!

bartholo 

Wysłany: 25-06-08, 19:02     

Ach jak ja lubię wertera :twisted: Tyle zabił i nie został wykryty XD dobra no to stawiam ocenkę 10/10 :wink:

xxxl 

Wysłany: 04-07-08, 15:20     

Komiks zaje****y oczywiście.
Długość:9,5/10
Fabuła:10/10
Teksty:10/10
Grafika:10/10
Ogólnie:9,9/10

Kamilzot 

Wysłany: 05-07-08, 13:06     

Cóż. Normanie takiego dobrego komiksu to nie czytałem. Zdecydowanie i bez zastrzeżeń 10/10 (dałbym 100/10, ale trzeba się trzymać systemu oceniania).

Ktoś poniżej nabazgrał:

Nowe komiksy, brak czasu i inne pierdoły

Z trudem to odczytałeś

beliar arturro 

Wysłany: 06-07-08, 13:40     

O kurde prze zarombisty komiks daje 10\10 nie ma dla niego innej oceny :D
" Jadę do góry wyżej niż na dziewiątej windzie.. a zażalenia proszę kierować gdzie indziej, bo od tego jest sromotny kierownik do spraw nieistotnych ja zajmuję się hip-hop’em zawrotnym lepiej się orientuj, kontaktuj, nie konszachtuj,
PFK jest na mocy paktu tu" :P

Herkay

Wysłany: 09-07-08, 10:45     

Witam!
Cóż powiem że komiks jest bardzo dobry i oceniam go 10/10 ;)
Szczerze mówiąc zorientowałem się że to Bezi dopiero po jego zachowaniu a nie po ręce :P

Cavalorn 

Wysłany: 24-09-08, 19:33     

Ja mam z sobą jakieś problemy. :shock: Prawie zawsze znajdę coś, do czego mogę się przyczepić. :P Nawet jeśli komiks trzyma w napięciu i ma świetną fabułę... No cóż... dlaczego Diegowi od razu nie przyszło do głowy, żeby się zaczaić? Co to za typowe żołnierskie olewactwo (a strażnikiem to on nie jest)? I czemu nie widać było żadnego poruszenia straży, gdy mordowani wrzeszczeli? Dopiero jeden z kopaczy raczył zauważyć strój szkodnika, po 2 tygodniach mordowania... I dlaczego Werter nie zadziobał smacznie śpiącego Diego już wcześniej? No i jestem ciekaw, co to za rzeczy Diego zbierał podczas latania po obozie. I jeszcze drobnostka - pół miesiąca przed rozpoczęciem mordów to nie kilka dni. :D Raczej kilkanaście. :P (Werter kupił miecz miesiąc temu, ofiar było koło 15, a wygląda na to, że codziennie ginęła jedna osoba).
A tak poza tym, komiks jest świetny. W dodatku ja też rozkminiłem, że to Werter, poznałem go po ręce. :) 8,5/10 (właśnie za dziwactwa Diego i Wertera).
P.S. Gadanie do siebie może być niebezpieczne w takich sytuacjach (no i Werter usłyszał słowa Diego... mogło być jeszcze gorzej).

Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę... :D

Odpowiedz do tematu