Moje uwagi
Proszę was, nie zepsujcie sobie radości czytania, np. oglądając inne obrazki. Starajcie się zachować powagę.
Prośby
Nie obniżajcie mi oceny za takie bzdety, jak np. nieponumerowane obrazki. Chyba każdy wie jak wygląda komiks i jak się go czyta. A dla dociekliwych, ma on 675 obrazków.
Ten komiks jest po prostu świetny. Jednak nie obyło się bez błędów w ortografi- rzadko ale jednak czasami też zjadłeś jakąś literkę. Fabuła była po prostu wyśmienita. Texturki nawet fajne zwłaszcza ta na samym początku. Mimo że czasami był błąd ort. to i tak komiks zasługueje na 100% uznania
WOW!!! BRAWO Rynezian Komiks jest tak wciągający że nie mogłem oderwać się od komputera przez jakieś 40 min. czytałem i komiks nawet na chwilę mnie nie przynudził Walki są świetne Bardzo ciekawe i urozmaicone. Tekstur też fajne zwłaszcza bezimiennego jako "murzyna" . Fabuła wciąga już od pierwszej części i trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Komiks ma tak świetny klimat i w ogóle że kiedy zginął Ogden zrobiło mi sie smutno, a kiedy Tornac zabił nekromantę aż trudno uwierzyć że kiedyś był kopaczem. Jest to jedna z najlepszych i najbardziej charyzmatycznych postaci komiksowych Jednak komiks posiada kilka drobnych błędów np.: pozjadane literki i kilka błędów ort. Co niektóre ujęcia są brzydkie, ale nie będę się więcej czepiał ponieważ klimat, fabuła i główny bohater przyćmiewają wszystkie błędy...10-/10 dziesiątka z malutkim minusem .
Dziękuję za uznanie, jednak mi coś stało się z arkuszem przed przed ostatnim i przed ostatnim. Złączyły się. U was też tak jest? Bo to by zmieniło cały bieg komiksu, więc troszkę się boję...
No stary-pięknie! Może jest kilka literówek ale fabuła jest naprawdę dobra, sceny walk też ładnie zrobione i opisane (i nie tylko walk) czytałem ok.30 min i nie żałuję ! 9\10 za sporą ilośc literówek .
Pozdro
Skate
_________________ http://s2.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=53779
Kliknij!To nie boli a pomoże!
Pomogłem ci? Nie zapomnij dać mi pochwały:)
Userzy któzy należą do "Twórcze screeny Team" :
Skate
Arcymag
remik
Dawcor
Indiana
Pumo
Kakashi
Team robi różne śmieszne screeny!!!
Wow... to jest... WYŚMIENITE Po za niewielkimi literówkami i zjedzonymi literami wszystko inne jest świetne Tylko nie mogę odtworzyć przedostatniej cz. no po tej co znajdują amulet przy kopcu rudy i przed tą ostatnią... szkoda No ale cóż... ocena wynosi 10/10 .
Tylko nie mogę odtworzyć przedostatniej cz. no po tej co znajdują amulet przy kopcu rudy i przed tą ostatnią... szkoda No ale cóż... ocena wynosi 10/10 .
Dokładnie moj styl, według mnie to Super Komiks, ale żeczywiście kilka (dziesiąt XD) literówek było No.. W sumie Fabularnie to żeczywiście jest dobre... W Grafice też, ale trochę dziwne jak na Gothic I.. Ta grafika według mnie.. Chociarz dobra, co będe gadał, zaskoczyło mnie jak zakońćzyłeś swój komiks (ostatni Screen) Bardzo fajny pomysł.. Więc po prostu masz odemnie 10/10.
To jest po prostu mistrzostwo. Nigdy nie widziałem takiego komiksu. Fabuła powala na ziemie, naprawdę mocno mnie wciągnął. Jest parę literówek ale przy tym to jest "mikroskopijny pryszcz" . Daje ci 1000000000000000/10 Jak napisał wyżej Vrzód zasługuje to na Bestseller. Ale to już zależy od Wagnera
Wow komiks zaczepisty jak na tak dlugi komisks to moze jeden czy dwa błędy i fabuła wciągająca 10/10.
Wysłany: 22-02-08, 17:31
Wow Ryn to jest super. Literówki były, ale ja na nie nie patrze, bo sam walę ich niezliczoną ilość Fabuła... Po prostu super, widzę, że zombie wracają do komiksów XD. Screeny... Bardzo dobre i ciekawe. Fajnie rozwiązałeś problem, że zwykły szary człowiek nie może używać zaklęć, fajnie to rozwiązałeś. Fajne zrobione blizny, poparzenia itp. Texty.. jak powiedziałem: kilka literówek, ale i tak jest OK. Za ten komiks masz ode mnie DYCHę jak nic
O w mordę :shock: Ten komiks naprawdę ci się udał Ryn. Fabuła, postacie, jakość, wykonanie. Wszystko po prostu świetne. To jeden z najlepszych komiksów na forum. Gratuluję też bardzo ciekawych pomysłów 10/10. Mam nadzieję że na tym się nie skończy
TEGO NIE DA SIę OPISAć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poprostu nie da się opisać! Lepsze niż wszystko! Z ręką na sercu mogę napisać, że to najlepszy komiks jaki dotąd czytałem! 1234567891098287365462789183746532716218748912076582471903346574821392-290384765382910-=239408576483291234-5677777777754324567890-987654\10
_________________ Jeżeli uwarzasz, że te 99% graczy, z durnowatymi podpisami z jakimiś procentami, to idioci, wklej to do podpisu!
O w mordę :shock: Ten komiks naprawdę ci się udał Ryn. Fabuła, postacie, jakość, wykonanie. Wszystko po prostu świetne. To jeden z najlepszych komiksów na forum. Gratuluję też bardzo ciekawych pomysłów 10/10. Mam nadzieję że na tym się nie skończy
THX Chcę bestsellera! XD XD XD XD żart. A co do końca tej historii, to zrobiłem bardzo elastyczne zakończenie. Myślałem o kontynuacji i chyba ją zrobię, ale pod innym tytułem no i na pewno nie teraz. Chociaż, po tych dwóch tygodniach spędzonych razem z Tornaciem i opowiadając jego historię trudno mi się będzie z nim rozstać, bo włożyłem w ten komiks całe serce
PRZECZYTAŁEM GO!!! Wytrzymałęm, i komiks mi się załadował.
Nie mogłem ci tego zrobić Ryn. Musiałem go przeczytać (Beliar mnie udupi XD) i szczerze mówiąc niewiem od czego zacząć. Mam dużo do powiedzenia i postaram się to ubrać w odpowiednie słowa. Zacznę od błędów. Fabuła ogólnie dość ciekawa, ale coś w niej było takiego... co zostawia kiepski posmak i pewnien niedosyt zarazem. Co było złe. Błędy takie jak powtórzenia denerwują mnie o wiele bardziej niż ortografia, a troche tych powtórzeń w komiksie było. Niekiedy sceny walki były strasznie kiepskie. Styl siedzenia maga na kamieniu jak oden się modlił...bez komentarza. Z początku fabuła troche za szybko się toczyła. A i jeszcze: jak na samym początku komiksu bohater walczył z mordercą to wyrzucił broń, a w obozie miał ją zpowrotem. Pozatym jak ćwiczył na arenie z corristo, to dookoła łazili inni zawodnicy. CO było dobre. To tak, sceny walki z zębaczami: świetne. Głowa w paszczy, przebijanie częsci ciała, bardzo dobre. Były takie fajne momenty jak ciekawe uzycie czarów, zachowanie się postaci, dialogi... Niewiem co jeszcze powiedzieć o komiksie. Niewiem dlaczego, ale czymś mi przypomina Winloa. Naprawde niepotrafioe określic czym, ale mam takie wrażenie. Co jeszcze. Szkoda że w dzisiejszych czasach niema takich generałów jak Gomez w twym komiksie. Ogólne zakończenie troche smutne, ale pozostawia wiele do myślenia w głowie czytelnika który wkońcu dochodzi do tego iż była to praca piękna. Ryn. Masz odemnie 9/10. Brawo za wspaniały komiks.
Fabuła - O... Tak świetnie opowiedzianej historii dawno nie czytałem... 9+/10.
Długość - O chłopie. WSPANIALE DŁUGI! Ale OJCZYZNA to nie jest... 9/10.
Teksty - Bardzo dobrze. Czasem były literówki, ale co tam... 9/10.
Wykonanie - Też rewelacyjnie. 9+/10.
Ogółem - Jeden z najlepszych komiksów ostatnich tygodni!
Moja ocena - 9+/10. Do dziesiątki troszeczkę brakuje...
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Przeczytałem otóż ten komiks jeszcze raz, bo wtedy czytałem go na szybko. No więc niech zaczne, bo naprawdę, naprawdę CHCę go ocenić.
Zaczynając muszę powiedzieć że komiks... komiks... po prostu brak mi słów!!! BRAWO!!! Nawet Trylogia Wertera nie uznała u mnie takiej oceny... Przebieg fabuły, i całe rozwinięcie jej, jest znakomite... Wspaniałe!!! Po prostu Rewelacja, nie ma słów by to wyrazić. Naprawdę super, super komiks... Prawie łza mi z oka poleciała jak Odgen (tak się nazywał?) Umarł... Bardzo podobał mi się jego Charakter, Corristo też umarł... Postacie 2 planowe (strażnicy), ten komiks to zło, prawdiwa przygodą jest to by go przeczytać Bardzo mi go szkoda, a za razem żal, że jego jedyny przyjaciel Padł martwy w sali Saturasa... Przez jakieś 2 minuty nawet nie czytałem następnego obrazka... Ten komiks zabrał mi mówę DOSZCZęTNIE!!! Teraz mogę wyrazi jak bardzo podobał mi się komiks pisząc o tym Ale Rynezian... BRAWO I GRATULACJE!!!!!
Wiesz co? Jest dość dużo Ortów, i błędów montarzowych, chodzi mi że gdy wszedli do Nowego Obozu, i się rozdzielili (gdzie Odgen mówi, że idzie poszukać Medalionu) widać Krzykacza w jego chacie Tak samo gdy nasz Bohater ucieka w chyba 2 Arkuszu, było, że wyrzucił tą swoją kosę, ale w następnym obrazku, znów ma ją na plecach. Odjąć ci za to? Chyba musiał bym być upity by odjąć ci za to od twojej okrągłj Oceny 10/10!!!! Ten komiks jest wspaniały, dopilnuje by trafił do księgi Najlepszych Komiksów na forum (jeżeli taka powstanie, a zapewne taaak.)
Fabuła zawiera ten aromat, a Cudna Grafika tylko pomaga tej fabule, przedstawić prawdziwy Krajobraz komiksu... Naprawdę dobrze zrobione, miło i przyjemnie się czyta. Lecz najjbardziej podobało mi się rozmazanie screenów, lub gdy miał wizję "i wszytsko było czerone" tak samo można poweidzieć o Obrazku gdy udeżył go Demon... ZAJEBIŚćIE zrobione.
No więc podsumując, Prawdziwy Respekt. Oglądał ktoś Rattauile? No więc, może wam będzie się to kojarzyć...TEN KOMIKS ZWALIŁ MNIE Z NÓG
Gratuluje komiksu, i ogromne uznanie :thumright: Tu widzimy prawdziwy dowód, że to nie ilość postów decyduje o naszej randze jako Komiksolog!
Boski - fabuła wspaniała, wykonanie niesamowite, teksty - trochę błędów, ale to nic no i ogółem 10/10. oby więcej takich komiksów
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Hej, cały czas myślałem, że ja ten komiks skomentowałem
A tu nic, tak więc zrobię to teraz:
Nie zauważyłem błędów, oprócz ortów - to był zdecydowanie największy błąd Ale ci za to nie odejmę, bo przy fabule, grafice, to nic nie ma Oczywiście, że 10/10.
PS. Papcio - ciekawy opis
PS2. Gdyby nie DieGorn, to bym może w ogóle nie ocenił, bo cały czas byłem w przekonaniu, że już to zrobiłem XD
No w końcu pojawił się komiks który wciągnął mnie na dobre! To było świetne! Zwracam oczywiście uwagę przede wszystkim na fabułę a nie na sprawy techniczne (według mnie numerowanie obrazków jest zbyteczne).Historia opowiadana w komiksie jest (mówiąc krótko) świetna ,a postacie przedstawione są bardzo dokładnie i każda z nich ma własną historię - zupełnie jak gdyby była to książka a nie komiks. I wbrew swoim przyzwyczajeniom nie rozpisuję się dalej tylko od razu wystawiam ocenę. 10/10 - w pełni zasłużyłeś.
_________________ Mieć milion i nie mieć miliona, to razem dwa miliony.
Ależ wspaniały komiks zajebista fabuła świetne wykonanie wyśmienita akcja i zarąbiste efekty specjalne nic dziwnego że komiks został nagrodzony znakiem bestselera.Nie no jak go zacząłem czytać to normalnie szok :shock: oczywiście było też parę błędów ortograficznych a w niektórych zdaniach zjadłeś litery ale każdemu się to zdarza .Aha ocena 10/10 oczywiście Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!
CZŁOWIEKU! TO JEST LEPSZE OD WIELU KOMIKSÓW PIOTRA_PL!!!
Wykonanie: 10/10
Fabuła: 11/10
Teksty 10/10
Ocena :scratch:... 10/10. Nic dziwnego, że ma bestsellera. Jest po prostu świetny!
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
ech 1/1 czyli jakby 10/10 niedziwie się że jest bestseller to jest jeden z najlepszych komiksów na GK początek był dziwny ale grafika mnie się bodobała co czytałem dalej dalej już było baaarzo ciekawie co to patch czarne włosy i skura skąd to masz?