Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Amulet Gorzkiego Życzenia
Autor Wiadomość
Rynezian 

Monet: 1
Medale: 1

Wysłany: 20-02-08, 17:43   Amulet Gorzkiego Życzenia  

Moje uwagi
Proszę was, nie zepsujcie sobie radości czytania, np. oglądając inne obrazki. Starajcie się zachować powagę.
Prośby
Nie obniżajcie mi oceny za takie bzdety, jak np. nieponumerowane obrazki. Chyba każdy wie jak wygląda komiks i jak się go czyta. A dla dociekliwych, ma on 675 obrazków.

shakall

Wysłany: 20-02-08, 18:14     

super komiks - 9,67326587532856685475436/10 bo czegoś brakuje...

Elminster 
1/2/3/24/4

Monet: 8
Medale: 3

Wysłany: 20-02-08, 18:42     

Ten komiks jest po prostu świetny. Jednak nie obyło się bez błędów w ortografi- rzadko ale jednak czasami też zjadłeś jakąś literkę. Fabuła była po prostu wyśmienita. Texturki nawet fajne zwłaszcza ta na samym początku. Mimo że czasami był błąd ort. to i tak komiks zasługueje na 100% uznania

"the smell of your flesh
so rancid and fresh
it keeps me alive"
~Bloodbath - Cry My Name

FIREWOLF 

Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 20-02-08, 19:01     

Rynezian... PIęKNE!!! trochę smutne, przygodowe, poważne.
jest on zaje*****e ciekawy! masterostwo! :D :) :D :)
ocena toooo...1527538528582653??637672539404/5 :)
REWELACJA!

CHOLERA! Zapomniałem powiedzieć że ten KOMIKS zasługuje 100%(no może w 98% :lol: )na znak best sellera!!!

Ostatnio zmieniony przez FIREWOLF 24-02-08, 23:03, w całości zmieniany 1 raz  

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 20-02-08, 20:20     

:o WOW!!! BRAWO Rynezian :!: Komiks jest tak wciągający że nie mogłem oderwać się od komputera przez jakieś 40 min. czytałem i komiks nawet na chwilę mnie nie przynudził :!: Walki są świetne :!: Bardzo ciekawe i urozmaicone. Tekstur też fajne zwłaszcza bezimiennego jako "murzyna" :D . Fabuła wciąga już od pierwszej części i trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Komiks ma tak świetny klimat i w ogóle że kiedy zginął Ogden zrobiło mi sie smutno, a kiedy Tornac zabił nekromantę aż trudno uwierzyć że kiedyś był kopaczem. Jest to jedna z najlepszych i najbardziej charyzmatycznych postaci komiksowych :!: Jednak komiks posiada kilka drobnych błędów np.: pozjadane literki i kilka błędów ort. Co niektóre ujęcia są brzydkie, ale nie będę się więcej czepiał ponieważ klimat, fabuła i główny bohater przyćmiewają wszystkie błędy...10-/10 dziesiątka z malutkim minusem :P .
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Rynezian 

Wysłany: 20-02-08, 20:38     

Dziękuję za uznanie, jednak mi coś stało się z arkuszem przed przed ostatnim i przed ostatnim. Złączyły się. U was też tak jest? Bo to by zmieniło cały bieg komiksu, więc troszkę się boję... :?

Skate

Wysłany: 20-02-08, 21:44     

No stary-pięknie! Może jest kilka literówek ale fabuła jest naprawdę dobra, sceny walk też ładnie zrobione i opisane (i nie tylko walk) czytałem ok.30 min i nie żałuję ! 9\10 za sporą ilośc literówek .

Pozdro
Skate
Userzy któzy należą do "Twórcze screeny Team" :
Skate
Arcymag
remik
Dawcor
Indiana
Pumo
Kakashi
Team robi różne śmieszne screeny!!!

[br]Clicknij i nakarm Kamila!![br]Tu możesz wziąść swojego pupilka!

[br]Clicknij i daj mi jeść !![br]Stąd węź swojego pupilka!

img]http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/108941.gif[/img][br]Click here to feed me a Rare Candy![br]Get your own at PokePlushies!

http://siema6-.funtest.pl/
Co omnie wiesz

Dawcor 

Monet: 11

Wysłany: 20-02-08, 22:17     

Wow... to jest... WYŚMIENITE :!: :!: Po za niewielkimi literówkami i zjedzonymi literami wszystko inne jest świetne :!: Tylko nie mogę odtworzyć przedostatniej cz. no po tej co znajdują amulet przy kopcu rudy i przed tą ostatnią... szkoda :/ No ale cóż... ocena wynosi 10/10 ;) .

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 20-02-08, 22:20     

No, komiks jest naprawdę dobry. Chociaż mnie aż tak bardzo nie wciągnął. Jest też pare literówek i błędów. Ocena to 9/10 ;)
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Rynezian 

Wysłany: 21-02-08, 10:21     

Dawcor napisał/a:
Tylko nie mogę odtworzyć przedostatniej cz. no po tej co znajdują amulet przy kopcu rudy i przed tą ostatnią... szkoda :/ No ale cóż... ocena wynosi 10/10 ;) .

Błąd naprawiony, spróbuj teraz :wink:

Milten Michał 

Wysłany: 21-02-08, 12:25     

Dokładnie moj styl, według mnie to Super Komiks, ale żeczywiście kilka (dziesiąt XD) literówek było :D No.. W sumie Fabularnie to żeczywiście jest dobre... W Grafice też, ale trochę dziwne jak na Gothic I.. Ta grafika według mnie.. Chociarz dobra, co będe gadał, zaskoczyło mnie jak zakońćzyłeś swój komiks (ostatni Screen) Bardzo fajny pomysł.. Więc po prostu masz odemnie 10/10. ;)

Vrzód

Wysłany: 21-02-08, 13:59     

Co tu powiedzieć jeden z najlepszych komiksów na tym forum . Według mnie zasługuję on na bestseller :wink: . moja ocena 10/10 .

Hubi2 

Wysłany: 21-02-08, 14:18     

Super Jeden z najlepszych komiksów dostajesz 10000000000/10 więcej takich!!!

Indiana 

Monet: 24
Medale: 2

Wysłany: 21-02-08, 14:59     

To jest po prostu mistrzostwo. Nigdy nie widziałem takiego komiksu. Fabuła powala na ziemie, naprawdę mocno mnie wciągnął. Jest parę literówek ale przy tym to jest "mikroskopijny pryszcz" . Daje ci 1000000000000000/10 Jak napisał wyżej Vrzód zasługuje to na Bestseller. Ale to już zależy od Wagnera ;)

Ciekos 

Wysłany: 21-02-08, 15:00     

Wow komiks zaczepisty jak na tak dlugi komisks to moze jeden czy dwa błędy i fabuła wciągająca 10/10.

Beliar

Wysłany: 22-02-08, 17:31     

Wow Ryn to jest super. Literówki były, ale ja na nie nie patrze, bo sam walę ich niezliczoną ilość :!: Fabuła... Po prostu super, widzę, że zombie wracają do komiksów XD. Screeny... Bardzo dobre i ciekawe. Fajnie rozwiązałeś problem, że zwykły szary człowiek nie może używać zaklęć, fajnie to rozwiązałeś. Fajne zrobione blizny, poparzenia itp. Texty.. jak powiedziałem: kilka literówek, ale i tak jest OK. Za ten komiks masz ode mnie DYCHę jak nic :!:

Piotr_PL 

Monet: 9

Wysłany: 22-02-08, 20:53     

O w mordę :shock: Ten komiks naprawdę ci się udał Ryn. Fabuła, postacie, jakość, wykonanie. Wszystko po prostu świetne. To jeden z najlepszych komiksów na forum. Gratuluję też bardzo ciekawych pomysłów 10/10. Mam nadzieję że na tym się nie skończy ;)

Wrath of the Lich King

lee661

Wysłany: 22-02-08, 21:03     

daje 10/10 chociaż w20 cześci zawarzyłem w chacie najemnika na krześle

Radwan 

Monet: 2

Wysłany: 23-02-08, 14:12     

.......................................... ...................................................... .................................................. ............................................................. ..................................................... .................................

TEGO NIE DA SIę OPISAć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poprostu nie da się opisać! Lepsze niż wszystko! Z ręką na sercu mogę napisać, że to najlepszy komiks jaki dotąd czytałem! 1234567891098287365462789183746532716218748912076582471903346574821392-290384765382910-=239408576483291234-5677777777754324567890-987654\10

Rynezian 

Wysłany: 23-02-08, 14:53     

Piotrpl napisał/a:
O w mordę :shock: Ten komiks naprawdę ci się udał Ryn. Fabuła, postacie, jakość, wykonanie. Wszystko po prostu świetne. To jeden z najlepszych komiksów na forum. Gratuluję też bardzo ciekawych pomysłów 10/10. Mam nadzieję że na tym się nie skończy ;)

THX :wink: Chcę bestsellera! XD XD XD XD żart. A co do końca tej historii, to zrobiłem bardzo elastyczne zakończenie. Myślałem o kontynuacji i chyba ją zrobię, ale pod innym tytułem no i na pewno nie teraz. Chociaż, po tych dwóch tygodniach spędzonych razem z Tornaciem i opowiadając jego historię trudno mi się będzie z nim rozstać, bo włożyłem w ten komiks całe serce :wink:

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5
Medale: 5

Wysłany: 23-02-08, 20:03     

PRZECZYTAŁEM GO!!! Wytrzymałęm, i komiks mi się załadował.

Nie mogłem ci tego zrobić Ryn. Musiałem go przeczytać (Beliar mnie udupi XD) i szczerze mówiąc niewiem od czego zacząć. Mam dużo do powiedzenia i postaram się to ubrać w odpowiednie słowa. Zacznę od błędów. Fabuła ogólnie dość ciekawa, ale coś w niej było takiego... co zostawia kiepski posmak i pewnien niedosyt zarazem. Co było złe. Błędy takie jak powtórzenia denerwują mnie o wiele bardziej niż ortografia, a troche tych powtórzeń w komiksie było. Niekiedy sceny walki były strasznie kiepskie. Styl siedzenia maga na kamieniu jak oden się modlił...bez komentarza. Z początku fabuła troche za szybko się toczyła. A i jeszcze: jak na samym początku komiksu bohater walczył z mordercą to wyrzucił broń, a w obozie miał ją zpowrotem. Pozatym jak ćwiczył na arenie z corristo, to dookoła łazili inni zawodnicy. CO było dobre. To tak, sceny walki z zębaczami: świetne. Głowa w paszczy, przebijanie częsci ciała, bardzo dobre. Były takie fajne momenty jak ciekawe uzycie czarów, zachowanie się postaci, dialogi... Niewiem co jeszcze powiedzieć o komiksie. Niewiem dlaczego, ale czymś mi przypomina Winloa. Naprawde niepotrafioe określic czym, ale mam takie wrażenie. Co jeszcze. Szkoda że w dzisiejszych czasach niema takich generałów jak Gomez w twym komiksie. Ogólne zakończenie troche smutne, ale pozostawia wiele do myślenia w głowie czytelnika który wkońcu dochodzi do tego iż była to praca piękna. Ryn. Masz odemnie 9/10. Brawo za wspaniały komiks.

KamilzLasu 

Monet: 34

Wysłany: 12-03-08, 11:09     

Fabuła - O... Tak świetnie opowiedzianej historii dawno nie czytałem... 9+/10.
Długość - O chłopie. WSPANIALE DŁUGI! Ale OJCZYZNA to nie jest... :) 9/10.
Teksty - Bardzo dobrze. Czasem były literówki, ale co tam... 9/10.
Wykonanie - Też rewelacyjnie. 9+/10.
Ogółem - Jeden z najlepszych komiksów ostatnich tygodni!
Moja ocena - 9+/10. Do dziesiątki troszeczkę brakuje...

LEGENDA

Milten Michał 

Wysłany: 15-06-08, 18:43     

Przeczytałem otóż ten komiks jeszcze raz, bo wtedy czytałem go na szybko. No więc niech zaczne, bo naprawdę, naprawdę CHCę go ocenić.

Zaczynając muszę powiedzieć że komiks... komiks... po prostu brak mi słów!!! BRAWO!!! Nawet Trylogia Wertera nie uznała u mnie takiej oceny... Przebieg fabuły, i całe rozwinięcie jej, jest znakomite... Wspaniałe!!! Po prostu Rewelacja, nie ma słów by to wyrazić. Naprawdę super, super komiks... Prawie łza mi z oka poleciała jak Odgen (tak się nazywał?) Umarł... Bardzo podobał mi się jego Charakter, Corristo też umarł... Postacie 2 planowe (strażnicy), ten komiks to zło, prawdiwa przygodą jest to by go przeczytać :) Bardzo mi go szkoda, a za razem żal, że jego jedyny przyjaciel Padł martwy w sali Saturasa... Przez jakieś 2 minuty nawet nie czytałem następnego obrazka... Ten komiks zabrał mi mówę DOSZCZęTNIE!!! Teraz mogę wyrazi jak bardzo podobał mi się komiks pisząc o tym :D Ale Rynezian... BRAWO I GRATULACJE!!!!!

Wiesz co? Jest dość dużo Ortów, i błędów montarzowych, chodzi mi że gdy wszedli do Nowego Obozu, i się rozdzielili (gdzie Odgen mówi, że idzie poszukać Medalionu) widać Krzykacza w jego chacie ;) Tak samo gdy nasz Bohater ucieka w chyba 2 Arkuszu, było, że wyrzucił tą swoją kosę, ale w następnym obrazku, znów ma ją na plecach. Odjąć ci za to? Chyba musiał bym być upity by odjąć ci za to od twojej okrągłj Oceny 10/10!!!! Ten komiks jest wspaniały, dopilnuje by trafił do księgi Najlepszych Komiksów na forum (jeżeli taka powstanie, a zapewne taaak.)

Fabuła zawiera ten aromat, a Cudna Grafika tylko pomaga tej fabule, przedstawić prawdziwy Krajobraz komiksu... Naprawdę dobrze zrobione, miło i przyjemnie się czyta. Lecz najjbardziej podobało mi się rozmazanie screenów, lub gdy miał wizję "i wszytsko było czerone" tak samo można poweidzieć o Obrazku gdy udeżył go Demon... ZAJEBIŚćIE zrobione.

No więc podsumując, Prawdziwy Respekt. Oglądał ktoś Rattauile? No więc, może wam będzie się to kojarzyć...TEN KOMIKS ZWALIŁ MNIE Z NÓG :!: :!: :!:
Gratuluje komiksu, i ogromne uznanie :thumright: Tu widzimy prawdziwy dowód, że to nie ilość postów decyduje o naszej randze jako Komiksolog!

DieGorn 

Wysłany: 17-06-08, 20:37     

Boski - fabuła wspaniała, wykonanie niesamowite, teksty - trochę błędów, ale to nic no i ogółem 10/10. :wink: oby więcej takich komiksów
Bezier
Jak Wrzód Trafił Do Koloni

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Kastet 
I'm a collector!

Monet: 92

Wysłany: 18-06-08, 07:28     

Hej, cały czas myślałem, że ja ten komiks skomentowałem :P
A tu nic, tak więc zrobię to teraz:
Nie zauważyłem błędów, oprócz ortów - to był zdecydowanie największy błąd :lol: Ale ci za to nie odejmę, bo przy fabule, grafice, to nic nie ma :) Oczywiście, że 10/10.

PS. Papcio - ciekawy opis :twisted:
PS2. Gdyby nie DieGorn, to bym może w ogóle nie ocenił, bo cały czas byłem w przekonaniu, że już to zrobiłem XD

Berengar 

Monet: 4

Wysłany: 19-06-08, 18:17     

No w końcu pojawił się komiks który wciągnął mnie na dobre! To było świetne! Zwracam oczywiście uwagę przede wszystkim na fabułę a nie na sprawy techniczne (według mnie numerowanie obrazków jest zbyteczne).Historia opowiadana w komiksie jest (mówiąc krótko) świetna ,a postacie przedstawione są bardzo dokładnie i każda z nich ma własną historię - zupełnie jak gdyby była to książka a nie komiks. I wbrew swoim przyzwyczajeniom nie rozpisuję się dalej tylko od razu wystawiam ocenę. 10/10 - w pełni zasłużyłeś.

Lee 

Wysłany: 03-07-08, 07:01     

Ależ wspaniały komiks zajebista fabuła świetne wykonanie wyśmienita akcja i zarąbiste efekty specjalne nic dziwnego że komiks został nagrodzony znakiem bestselera.Nie no jak go zacząłem czytać to normalnie szok :shock: oczywiście było też parę błędów ortograficznych a w niektórych zdaniach zjadłeś litery ale każdemu się to zdarza :wink: .Aha ocena 10/10 oczywiście Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!

Vesten 
Hand of the King

Wysłany: 09-07-08, 13:41     

CZŁOWIEKU! TO JEST LEPSZE OD WIELU KOMIKSÓW PIOTRA_PL!!!
Wykonanie: 10/10
Fabuła: 11/10 :D
Teksty 10/10
Ocena :scratch:... 10/10. Nic dziwnego, że ma bestsellera. Jest po prostu świetny!

Poeta
Milten

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Ostatnio zmieniony przez Vesten 09-07-08, 16:05, w całości zmieniany 1 raz  

xxxl 

Wysłany: 09-07-08, 14:48     

Komiks oczywiście w 100% zasługuje na Bestsellera(Najlepszego selera :P )
Długość:8,5/10
Grafika:10/10
Fabuła:10/10
Teksty:9,5/10
Ogólnie:9,5/10

Drako 

Monet: 3

Wysłany: 24-07-08, 12:33     

ech 1/1 czyli jakby 10/10 niedziwie się że jest bestseller to jest jeden z najlepszych komiksów na GK początek był dziwny ale grafika mnie się bodobała co czytałem dalej dalej już było baaarzo ciekawie co to patch czarne włosy i skura skąd to masz?

Odpowiedz do tematu