Wysłany: 18-10-09, 10:30 Uniwersytet Alibaba i Wielka Podróż
Właśnie jest, najnowszy komiks o absurdalnym i jedynym tak "mondrym" uniwersytecie na świecie. Czas najwyższy przedstawić wam moją najnowszą pracę pt.: "Uniwersytet Alibaba i Wielka Podróż". Tak jak powiedzieliście, daję wam komiks w całości. A więc miłego czytania i śmiechu.
Już na samym początku się śmiałem "Olej uniwerstytet, zostań ninja" Ale dobre było to:
Cytat:
-Ej, Kael, chodź założymy własny uniwerek.
-Dobra, ale spytajmy się ojca Dy-rektora czy nam pozwoli
Świetne nawiązanie do innego komiksu!
Wzrok ojca dyrektora mocny Kto chce być kapitanem? Ja Fajny był obrazek na ścianie w sypialni Śpiącego Płonące grzybki zagłady No i sam koniec
Podsumowując: chyba najlepsza część Uniwersytetu 9/10 dam.
Wzrok ojca dyrektora, łańcuch przyczepiony do czapki, lord Spiący, wróżbita, Volt Lordemort no naprawdę świetne. Długo by wymieniać, więc po prostu powiem krótko - 10/10
_________________ Moja Twórczość : Masa komiksów, jeden film.
No cóż... mamy BARDZO różne poczucie humoru. Ale muszę przyznać ze kilka razy się uśmiechnąłem Najbardziej rozbawił mnie Lord Spiacy (doprawdy genialne, dzięki wspaniałej roli Spiacego komiks ten uchroni się przed zbluzganiem ze strony krytyków ), łańcuch i Żepcio . Wykonanie to kawał dobrej roboty, chociaż mógłbyś się bardziej postarać nad dymkami myślowymi. 7/10
Świetne, świetne, świetne Na prawdę przypadł mi do gustu ten komiks. Ma fabułę i rozśmiesza Na prawdę jestem naładowany pozytywną energią po przeczytaniu twojej pracy.
Fabuła: Niektórzy mogą napisać, że schematyczna, bo Ojciec Dy-rektor musiał zrobić to, żeby wejść tam, ale moim zdaniem to dodaje temu komiksowi śmiechu Wątki w tym komiksie są ciekawe i wciągające. Epizod w klasztorze, epizod w Khorinis, na farmie, na statku niecodziennie interesujące. Bardzo podobała mi się finałowa walka
Teksty: Miejscami kuleją. Np. niepoprawny szyk zdania, czy niepoprawność językowa. Ale pamiętaj u mnie teksty nie mają żadnego znaczenia Najważniejsze by były zrozumiałe (no i żeby nie miały rażących "bykuf")
Screeny i efekty specjalne: Na prawdę niektóre screeny... aż dech zapiera. Fajny czar na sługusie Vchrisv'a (przepraszam tego użytkownika jeśli przekręciłem)
Humor: Na prawdę jest zarąbisty. Kilka razy doprowadziłeś mnie to krótkiego bądź nieco dłuższego "hehe" Bardzo podobała mi się rozmowa piratów kiedy chcieli uśmiercić Ojca Dy-rektora.
Ocena: Komiks wywarł na mnie na prawdę dobre wrażenie. Nie nudziłem i nie męczyłem się czytając go. Sprawił mi dużo radości. Dlatego spokojnie mogę wystawić 10 Gratuluję i dziękuję, że wydałeś komiks który mnie tak pozytywnie naładował
Nudy panie nudy. Oczywiście bylo kilka naprawdę fajnych momentów jednak na tyle obrazków powinno byc ich znacznie więcej. Spopro razy zauważyłem zaczerpnięcie pomysłów z Demotywatorów Najbardziej podobały mi się plonace grzybki zagłady i akcja z piratami. Odnosiłem na każdym kroku czytania raczej pozytywne wrażenia, nie czułem wogóle zażenowania kiepskimi żartami ponieważ ich nie bylo ale niestety również czułem niedosyt i wyżej wspomnianą nudę. Mimo wszystko uważam tę częsc UA za najgorszą co nie znaczy że mi się nie podobala. Wykonanie standardowe. Teksty również. Fabuły przy komiksach komediowych nie oceniam ponieważ komiks komediowy ma bawic a nie ciekawic...chociaż gdyby jeszcze ciekawil to by było znakomicie! 7,5\10
"a na drzewach zamiast lisci wisieć będą programisci .. a na półkach zamiast serów leżec będą łby userów .. a na słupach obok torów zatkną głowy adminstratorów .. a na stosach miast kacerzy będa smażyć sie hackerzy ..."
Komiks jest super... Błędów nie znalazłem. Wykonanie jest dobre. Humor jest nawet trochę . Końcówka najlepsza Adanos w stroju baby No padlem normalnie Hahahahhahahah 10/10
Moje Mini-Komiksy: Palladyn, Mag Ognia i Najemnik czyli Spotkanie przy ognisku
Gówno i kapusta zawsze w parze idą - Jedno popędza drugie. Perpetuum mobile. Percival Schuttenbach
Hahahahah świtne! Genialne! Boskie! Myślałem, że spadne z krzesła gdy pojmali go piraci, i ciągle 'kapitanie' ... i wyrok końcowy, no myślałem, że pękne. Albo te grzyby Nie no GENIALNY KOMIKS! Tak dawno nad jakimś komiksem się tak nie śmiałem, gratulacje! Nie widze w ogole błędów. Jak na razie najlepszy komiks UA. 10/10! Extra!
O kurde . Może powinienem obrazić się za ten ostatni obrazek, ale on mnie dobił, brechtałem Z SIEBIE jak nigdy . Wiedziałem, że ten dzień nadejdzie .
Ale co do komiksu nie doszukałem się większych błędów, ale źle napisałeć mój nowy nick . Powinien być bez spacji, ale mniejsza z tym masz 10/10
_________________ Siruviel, dawnej znany jako... ŻepcioTheWitcher
Dobra, kiedyś musiałem to ocenić . Najpierw zacznę od mało istotnych szczegółów takich jak screeny, teksty wykonanie itp . Co tam, wszystko wyszło ci bardzo dobrze. No, ale znalazłem jeden błąd (krypa). Humor - oczywiście że mi się podobał, zwłaszcza to co ja wymyśliłem. Ale np. "-Dołącz do jasnej strony mocy i zacznij się uczyć. -Nigdy!" było naprawdę dobre . Póki co, najlepszy komiks o Uniwersytecie Alibaba. 10/10.
PS.Elminster, cały czas widziałem jak mój brat robi ten komiks, i wiesz co? On nic nie wziął z demotywatórw. Nawet ich nie ogląda (chyba że ja oglądam i wołam go żeby coś pokazać, ale na nich się nie wzorował). To tak dla sprostowania .
Świetne jak i inne części, bardzo dużo dobrego i nieprzesadzonego humoru, no i wreszcie Ojciec Dy-Rektor wystąpił w jakiejś większej roli, nie pozostaje mi nic innego jak postawić 10/10.
_________________ Jestem nowy, na stronę wchodzę już od bardzo dawna i przeczytałem już sporo komiksów ale zarejestrowałem się dopiero niedawno.
A więc... komiks zaczyna się całkiem spoko. Grupa samobójców ("zabiłem się już 35 razy" ), Olej UA, zostań Ninja. Całkiem sympatycznie Chociaż kiedy już wyruszył w podróż to było troszkę nudnawo. W sumie to nie śmiałem się za bardzo, pojawiały się tylko małe uśmieszki, do momentu kiedy Ojca Dy-Rektora porwali piraci i przywiązali go do łańcucha. Scena z piratami IMO była najfajniejsza, szkoda że taka krótka Tam co chwila się śmiałem. Najpierw z łańcuchem na czapce , potem magiczny trik studencki, olanie współwięźnia, nieszczęśliwy wypadek kapitana... cały czas się przy tym śmiałem Zwłaszcza że spodziewałem się np. "Kapitan złamał kręgosłup w dwunastu miejscach", a tu miła niespodzianka! Odpadła mu głowa (co zresztą całkiem ładnie zrobiłeś) Końcówka sceny nie była już tak mocna, ale też się trochę pośmiałem. Został kapitanem bo był największy i dzielnie uciekł Potem też było nudno, aż powalił mnie Volt Lordemort Niby nie ma w tym aż takiego humoru, ale jak przeczytałem to imię to po prostu zacząłem się śmiać. W walce na miecze nie było rewelacji (chociaż same miecze bardzo ładne). Natomiast jeśli chodzi o zakończenie, to spodziewałem się że będzie słabe, ale miło się zaskoczyłem Zakończenie to był ostatni moment w którym się śmiałem, ale to chyba dobrze, czyż nie? Jeśli chodzi o grafikę, to przedstawia dość wysoki poziom (chociaż z łańcuchem mogłeś się postarać ), teksty też są spoko, chociaż miejscami były bardzo mętne. Np. pierwsza rozmowa z VchrisV. Kompletnie nic z niej nie mogłem zrozumieć, musiałeś być bardzo zmęczony kiedy ją pisałeś. Ale tak czy siak, komiks mi się spodobał. Na początku przeraziła mnie ilość arkuszy (już się odzwyczaiłem od długich komiksów ) Ale komiks przeczytałem dość szybko. Jest lekki, łatwy i przyjemny. Wystawiam zasłużone i solidne 8/10.
_________________ Userze! Jeśli chcesz komentarz komiksu to bez zastanowienia ślij mi PW!
Humor jest genialny. Ale muszę przyznać że komiks Indiany jest lepszy
Olej uniwerstytet, zostań ninja - niezłe ale Płonące Grzyby i Eskel byli lepsi "D.
9/10.
Yahre, yahre...
Olej (coś tam), zostań (kimś tam)... Widać tekst ma branie... Takie prawo internetu...
Oczywiście najlepsze były grzybki... Ogólnie... 8+/10. Zrobione jak zwykle fajnie, porządnie i z jajami...
Sayoonara.
Boskie!
Jak na razie nie czytałam więcej komiksów o UA, ale po zobaczeniu tego stwierdzam, że muszę to nadrobić.
Łańcuch, płonące grzybki zagłady, ŻepcioTheWitcher, różowy zamek: Genialne
Były literówki, ale to nic .
No, pracowałeś NIE na marne: 10/10
_________________ " Strach jest oznaką rozsądku. Tylko skończeni głupcy niczego się nie boją. "
- Carlos Ruiz Zafón "Gra Anioła".
Jak dla mnie mistrzostwo! Niezły miałem brecht. Nie będę wypisywał najlepszych momentów, bo w każdym arkuszu było ich kilka. Jak dla mnie najlepsza część UA a humorystycznie bije na głowę Basketa i Wigo. Jeśli by tylko to ode mnie zależało dałbym Ci za ten komiks BESTSELLERA w każdym razie jak dla mnie jest to pierwsza nominacja na tą odznakę.
MUAHAHAHAHA!!! Coś pięknego, naprawdę! Wciągająca historia o czymś naprawde... debilnie zabawnym Czad Najbardziej mi się podobały momenty, ze wzrokiem ojca, i z grzybkami Mega polew! Brawo!
Było trochę błędów ortograficznych, ale ja zwykle je olewam.
Komiks miażdży, i dostaje odemnie 10/10!
wiesz generale że sama pojemność planety "Ziemia" wynosi poniżej 1 farada!
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Łał. Ależ mnie oświecił. No dobra widać, że jesteś dobry z fizy. Chcę cię uprzedzić, że w tym roku szkolnym zdaję rozszerzoną maturę z fizyki i takimi nowinkami, że mikro farad to to dość pojemność, więc mnie nie zagniesz. Gdyż takie rzeczy muszę mieć w małym palcu.
Ahahahahaha uniwersytet stał się różowy owned ! ale grzybki zagłady były hardkorowe ! kurde muszę wrócić na uniwersytet bo też chcę wystąpić 10/10 bo wymiatasz ziomek !
Uniwersytet rządzi ! Musze wysłać do Ojca Dy-Rektora podanie o dołączenie 11/10
_________________ Taki epicki ten kolor zielony...hmmm... albo nie... Dobra, ten już lepszy, co ja miałem czytać? A no właśnie !
Przybyłem, zobaczyłem, uciekłem i ponownie przybyłem krytykować wasze komiksy, no właśnie, na razie komiksów nie chce robić, ale pokrytykować mi się chce ;d. Strzeżcie się mnie !