Wysłany: 08-05-07, 18:24 Bitwa o Warszawę- 1939. (Mini-komiks)
Postanowiłem zrobić mój pierwszy mini-komiks ;] Wiem że jak na mini komiks to jest trochę za duży, ale tak wyszło XD
Trwa Kampania Wrześniowa. Obrona Polski się załamuje, a Niemcy właśnie dotarli pod Warszawę. Polacy są jednak gotowi walczyć o stolicę. Niemcy muszą pojmać polskiego generała, ukrywającego się w stolicy.
PS: Nie zamierzam tutaj pokazywać nic w stylu ,,Patrzcie jak potężna była III Rzesza". Zrobiłem ten komiks po to aby pokazać że chodźby nie wiadomo jak wróg był potężny to Polacy zawsze będą walczyli o własną ojczyznę. Bóg, Honor i Ojczyzna
wiem że niepojmujez rzeczy 99,(9) % rzeczy na tym swiecie i se nie cfaniakój, panzers to nie gothic tam sie jedzie prostoliniowo czyli zdobywasz jeden punkt jedziesz do drugiego , czyli mozna powiedziec ze robilem cos podobnego co piotr tylko ze bez scrrenshota
wiem że niepojmujez rzeczy 99,(9) % rzeczy na tym swiecie i se nie cfaniakój, panzers to nie gothic tam sie jedzie prostoliniowo czyli zdobywasz jeden punkt jedziesz do drugiego , czyli mozna powiedziec ze robilem cos podobnego co piotr tylko ze bez scrrenshota
Oj Ke dzieciaczku . Niewiem co tam robiles kazdy ma swoje sposoby. I nieczepiaj sie mnie bo niewiem czego odemnie chcesz.
Skrót PZPN oznacza:
* Polski Związek Pogrążania Narodu
* Przyczyna Znikania Polskich Nadziei
* Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei
* Program Zlikwidowania Piłki Nożnej
* Propaganda Zagłady Piłki Nożnej
* Przyczyna Zagłady Piłki Nożnej
Komiks bardzo ciekawy. Fabuła niezła. Wykonanie super, ale trochę nie równe obrazki. To bardzo mały, a może niezauważalny błąd w tym komiksie. Teksty są dobre. Nie mam zastrzeżeń. Ocena za komiks 10/10. oby tak dalej.
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Jak na pierwszy MK to jest super chociaż wiem dlaczego napisałeś JAK NA MINI KOMIKS JEST TROCHE ZA DUŻY bo ty przywiązałeś się do komiksów długich Dobry "MK" (ale wole komiksy z Gothica )
Piotrek fajny komiks ale są błędy np. Heinkele 111 leciały ZA BLISKO siebie
przecież by się rozbiły ale komiks sorki MK
może być dam ci 7/10
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam