Typ komiksu: Dramat (Sam nie wiem dokładniej)
Cześć Gothica: Gothic II Noc Kruka
Czas akcji: 27 dni po sforsowaniu bariery
Khorinis niegdyś najbogatsze miasto w królestwie słynnie z Magicznej Rudy wydobywanej w Górniczej Dolinie jednak do czasu. Do czasu kiedy bariera została zniszczona przez nieznane siły. Do miasta zwaliła się plaga bandytów, plądrują wszystko co podobanie i okradają kogo popadnie. Mieszkańcy miasta są przerażeni boją się wyjść z własnego domu co dopiero z miasta. Nawet on stary latarnik morski – Jack ma problem z bandytami. Jednak Co się stanie dalej to się okaże.
Już wkrótce pierwsza część...
Wysłany: 02-08-07, 09:55
:shock: :shock: Świetna zapowiedź. Na początku(znaczy przed przeczytaniem tego wprowadzenia) myślałem ze to będzie przeszłość Bezimiennego i pomyślałem sobie " ale przecież w G2 mówi, ze nigdy nie był w Khorinis) Ale do rzeczy: Zapowiedź ma fajny klimat. 10/10 Już nie mogę doczekać się komiksu
Dankaw
Wysłany: 02-08-07, 09:58
Już się doczekać niemogę! Zapowiedź super, opis zachęcający do czytania poprostu PERFECT 10/10 za wciągającą zapowiedź, normalnie chce się żyć