Drodzy państwo, pewnie się tego nie spodziewaliście. ViP wyskakuje z czymś nowym. Czymś, czego do tej pory nie było na GK.
Z Paskami.
Czeka was seria krótkich, (i mamy nadzieję że zabawnych) komiksowych historyjek. I na dodatek ani trochę nie związanych z Gothikiem. Będziemy wrzucać nowe co jakiś czas, z różnymi bohaterami, na różne tematy.
Oto pierwszy Pasek. Miłej zabawy!
Towarzysze, będę mówił krótko. Humor bardzo dobry, uśmiech pojawił się na mej gębuli szeroki. Śmiechu nie było, niestety - historyjka aż tak zabawna nie była. Mam prawo spodziewać się po was, za sprawą EPICKIEGO Sickheada, duuuużo więcej niż tu.
Jeśli idzie o wykonanie - Pumo, jesteś rewelacyjny. Milutko to wszystko wygląda, przyjemnie się na to wszystko patrzy. Bez dwóch zdań, na tym forum jesteś w komiksiarstwie (gothicowym i nie tylko takim) najlepszy.
9/10 łapta.
No i pytanie od publiczności: Jak często macie zamiar wydawać "Laski"? Miło by było w tygodniu ze dwa chociaż poczytać.
Pytanie drugie: Kiedy Sickhead?
No, P/Laski będą wychodziły jak tylko będzie chwila wytchnienia i jakieś pomysły. Idea na drugi Pasek już jest, ale kiedy będzie... nie wiadomo. A to dlatego że za tydzień już ruszają prace nad trzecim aktem SH, do którego scenariusz mamy już gotowy
Idziecie z trendem, w sumie dobrze. Dużo ostatnio takowych komiksów się pojawia w sieci. A raczej pojawiały się, ale nie było tak bardzo znane i rozpoznawalne.
Pasek nie miał na celu wywołania skurczu żołądka ze śmiechu, po prostu zabawna historyjka obrazkowa, która nadawałaby się do jakiejś gazety na przykład.
Gratulacje. Oceny nie wystawiam, bo nie ma sensu ;p Podoba się i tyle.
Kurde, zajarzyłem dopiero po minucie o co tu chodzi . Ale i tak to jakiegoś uśmiechu nie wywołało. Po prostu taka sobie historyjka. Ale jak mówiłem, nie było to śmieszne a od razu widać, że MK był nastawiony na humor. Dlatego komiks dostaje 7/10. AŻ 7 bo wykonanie jest naprawdę fajne
Fajny, dobrze zrobiony MK. Humor lajtowy, chociaż nie jest najwyższych lotów , ale głównie nie o to chodzi . Czekam na kolejne Laski . Ocena: 9/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ludzie i ludziska, jest nowy odcinek pasków! Tym razem gościnnie dla nas dwie znane wam wszystkim gwiazdy, z nieobcych nam klimatów. I graficznie chyba trochę lepiej
Hahahaha Ten komiks wygrał Ładna kreska, to muszę przyznać
Żart w klimacie Duke Nukem'a i wszystko gra
Mała rzecz, a cieszy Idźcie dalej w tym kierunku, fajnie gdyby udało się z tego regularną serię zrobić i nowe "Paski" wychodziłyby co tydzień Ale chyba za bardzo mnie poniosło
10/10
Hahahaha Padłem. Numer znany wszystkim, ale ładnie ubrany. I w sumie nie ma co tu więcej oceniać . Komiks jest krótki, więc i komentarz jest krótki . 9/10
Żart świetny, naprawdę mnie rozłożył.
Co do wykonania - ładne, eleganckie, naprawdę bardzo dobre - Diego rozłożył mnie na łopatki, Duke wygląda bardzo dobrze.
Szacun, szacun, szacun. 10/10 i dawać następne laski!
Chociaż nigdy nie miałem styczności z Duke Nukem'a, to jednak mnie ten p/lasek mnie śmiszy. Dobra, robota chłopacy. 9+/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.