Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez:
Pumo
12-01-10, 12:07
Forum GK od pieca!
Autor Wiadomość
Generał 

Monet: 12
Medale: 1

Wysłany: 31-12-08, 17:51     

Komiks o Ado'o jest nawet śmieszny i daję ocenę 9/10, ale co do komiksu o Kael'Thasa to ja nic nie rozumiem, o co w ogóle chodzi, więc go nie będę oceniać.

Kastet 
I'm a collector!

Monet: 92
Medale: 7

Wysłany: 02-01-09, 15:51     

Po pierwsze: Musisz szybciej robić kolejne części :]
Po drugie: ,,Kocham Baśkę !" XD To było świetne :lol: Ale nic więcej nie było śmieszne...
Daję za Kaela 6/10 ;)

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 02-01-09, 15:54     

HAHAHAHAHAH!
Ado'o - cienki jedynie 10/10 (LOL) żart 7/10
Kathelas - zajebisty aż 0/10 (LOL) ?art 10/10
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

ArcyMag 
mI$HCz K0mIQóFf 666

Monet: 23
Medale: 5

Wysłany: 03-01-09, 23:05     

HAHAHA !!! "(Galin rządzi)" hahahahahahahahaha :lol: Leże i kwicze :P Wykonanie jak na Pumy przystało, czyli veeeery gooood (Galin rządzi XD ) :P jednym słowem padam, z czystym sumieniem 10/10
Witto, :D
Przyszłość GK, xD
Snaf, xD
Areny Innos +
Zemsta Gilberta
CI: Braterska Złość
CII: Leże Bestii
Arcyś?
:D praca się gotuje :? zawieszony ;) planowany xD skończony

Nie chcem ale muszem! Jeśli chcesz dostać komentarz, PW!

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21

Wysłany: 17-05-09, 13:22     

Muahahahahaha (Galin rządzi!)... Tylko nie kochaj Baśki, a będzie dobrze... Nie jest to geniusz, ale i tak jest nieźle. 7+/10. I... NEXT STORY, please!!!

KrissEEEk 

Wysłany: 17-05-09, 21:05     

Za obaj daje 10/10 ;] Nie mogę się zdecydować któro lepsze, "No Mercy","Kocham Baśkę" xD Nie no to było dobre :P

Grzenia 

Monet: 9

Wysłany: 18-05-09, 09:59     

Hehehe "No Mercy" Dobre ! :D

Z ado'o fajne ale troche chamskie :P .

To z Kael'Tasem nawet niezłe. "Kocham Baśke ! ! !"

10/10 xD

Huraaaaa :D

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.

Kamilzot 

Wysłany: 18-05-09, 12:04     

Japierniczę, zaraz padnę XD Ten mini-komiks rządzi. Oł fak XD xD niemogę. No mercy, Kocham baśkę. Kurde już się boję co o innych zrobisz. Mogę tego nie przeżyć XD.

10/10

Ktoś poniżej nabazgrał:

Nowe komiksy, brak czasu i inne pierdoły

Z trudem to odczytałeś

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16

Wysłany: 08-06-09, 17:06     

No dobra, wychodzę po dużej przerwie z nowym MK z serii... ale nie pasuje on raczej do GK od Pieca, pasowałby pewnie lepiej jako oddzielny mini-komiks i mimo że dłuższy od reszty, to pewnie im nie dorównuje. Ale, to wy decydujecie. Najważniejsze że była to dla mnie prawdziwa wenobomba. :D Tym razem macie MK o Papciu. Oczywiście nie ma na celu obrażania Papcia ani nikogo innego.

Mam nadzieję że się spodoba :P
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

KamilzLasu 

Monet: 34
Medale: 3

Wysłany: 08-06-09, 17:32     

Mocne :P Widać, że zerżnąłeś ode mnie to "Ja cię zapi*rdole, k*rwa", a tak ściślej to od Erola :P Ale mniejsza. Pomysł świetny. Grafika i teksty też w porządku. Uwielbiam takie motywy z muzyką. :) 9/10.

LEGENDA

Kastet 
I'm a collector!

Monet: 92

Wysłany: 08-06-09, 18:22     

,,Widać, że zerżnąłeś ode mnie to "Ja cię zapi*rdole, k*rwa", a tak ściślej to od Erola :P "
Po pierwsze - On od ciebie tego nie zerżnął, bo to nie jest twoje :P
Po drugie - No i od żadnego Erola :] To, co użył w Posążku Innosa nie jest jego, tylko jest wyciągnięte z tego filmiku, który jest ,,made by bartez" :]

A co do komiksu:
-Widzę, że tak jak ja, lubisz Kabaret pod Wyrwigroszem ;-) No i chyba ich najlepszy skecz, to właśnie ta świetna parodia ,,Jesteś szalona" :P

Samych śmiesznych momentów było malutko.
Ale tekst ,,Ee... A ty kim jesteś? -Ja na piwo." mnie nieźle rozśmieszył xD
Do wykonania i grafiki zastrzeżeń nie mam ;-)
-Mini-komiks ma rozbawić, a tutaj był tego ewidentny brak.

Daję tylko 6/10.

Visor 
Bo w sklepie pustki

Monet: 1
Medale: 2

Wysłany: 08-06-09, 18:44     

Hihi tekst o Somalijskich piratach mnie rozbroił. Tyle, że go trzeba zrozumieć, a nie czytać na szybko byleby tylko skończyć skończyć. :P Poza tym śmiechu nie było tak dużo, ale nastrój "satyry" był utrzymany. Strasznie zawiodłem się na piosence... oczekiwałem czegoś oryginalnego, a tutaj niesamowicie nudna i nieśmieszna piosenka z kabaretu... Oczywiście screeny jak i ich wykonanie było świetne. I co najważniejsze - nie było błędów w co drugim wyrazie. Dodam jeszcze, że ta wstawka "A mi się nie podoba" wyskakuje jak diabeł z pudełka i dzięki temu jest świetna.

Na początku chciałem ci dać 8/10 ale myślę, że było to trochę w "afekcie". Po dłuższym zastanowieniu nieznacznie obniżam ci ocenę na 7+/10 bo myślę, że stać cię na więcej w zakresie humoru. Oczywiście plusik przy siódemce jest plusikiem na zachętę.
Sickhead (By Visor i Pumo)

I mini komiksy...
Ech, te trendy...

Jeśli chcesz abym ocenił ci komiks, wyślij mi kwiaty i czekoladki.

Kael'thas 
Władca Pustki

Monet: 9
Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 08-06-09, 20:58     

Kastet napisał/a:
,,Widać, że zerżnąłeś ode mnie to "Ja cię zapi*rdole, k*rwa", a tak ściślej to od Erola :P "
Po pierwsze - On od ciebie tego nie zerżnął, bo to nie jest twoje :P
Po drugie - No i od żadnego Erola :] To, co użył w Posążku Innosa nie jest jego, tylko jest wyciągnięte z tego filmiku, który jest ,,made by bartez" :]

Tak naprawde to z kabaretu http://www.youtube.com/watch?v=sTCXHIn9NtQ XD
a co do komiksu to hmm długo mnie nie bylo i nie wiem czy papcio coś spiewał i tak pisoenka z jakeigośkabaretu mi sie kojarzy(Oczywsice za to nie odjemuje punktów bo Xardi kontra werter był cały z kabaretu :P ). NIezbyt mnie rozbawil może dlatego ze nie wiedizlaem co robil Papcio przez ten czas,. Wykonaie bardzo dobre i gimpowskie chyba :D ale nie to sie w smienszych Mk liczy zbytnio. Jak naraize nie będe dawał ocen tylko co mi sie pdoba i nie . Bo mam jakiś kryzys i niechce ranić :D wiec dawalbym najwyzsze oceny.

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 08-06-09, 21:06     

Cóż Pumo mój drogi. Jedyny moment, który mi się spodobał to "A mi się nie podoba." i ta cisza, a jak odtworzyłem sobie dźwięk zatrzymywanej płyty winylowej (mam nadzieję że większość skojarzyła o co mi chodzi), to od razu padłem. Niestety...nutkę wybrałeś trochę złą i końcówka z wybuchem była naciągana. Masz 7/10 i miałeś rację że akurat ten MK trochę nie pasuje do serii ;-) .
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Dartam 

Monet: 27
Medale: 6

Wysłany: 08-06-09, 21:31     

O jak dawno nie czytałem żadnego komiksu i dobrze zrobiłem, że akurat ten przeczytałem, bo było warto. No więc, komiks mi się spodobał, wciągnął mnie (co rzadko się zdarza), pomysł całkiem niezły, najbardziej spodobał mi się tekst - "Ee... a ty kim jesteś?" "Ja na piwo". XD Ta wulgarna rozmowa na końcu może trochę nie pasuję, ale ogólnie może być. Samo wykonanie tez niczego sobie, ładne, proste i w dobrej jakości obrazki. No co tu więcej mówić... - 5+/6

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21

Wysłany: 11-06-09, 21:31     

xD ... Mam chyba co zwalonego w sensorach mózgowych (12 godzin tłuczenia się przez całą Polskę w pełnym autokarze robi swoje), ale uważam ze to... najlepsza część :D ...
-No, co??? Poważnie mówię...
-<taa... jasne>...
-Zamknij się... Sorry, rozdwojenie osobowości... O czym ja tu... Ah, tak... いいえ...ニースミニコミック
Fajny M-K :D ... Wyrwigrosze rulez xD ... Końcówka mnie kompletnie rozwaliła :mrgreen: ... A mi się nie podoba xD ...
Wykonanie okej... Teksty też niezłe choć w większości nie twoje... Hmm... 9/10...

DieGorn 

Monet: 1

Wysłany: 11-06-09, 22:31     

Jak dla mnie komiks mocno śmieszny, moment z tą ciszą mnie rozbił, wkurzenie Papcia też, a tekst "Ja na piwo" normalnie mnie powalił.
Dostaniesz ode mnie 9/10. Kontynuuj prace nad "Gothickomiksy Fakty".
Bezier
Jak Wrzód Trafił Do Koloni

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Jakoob 

Wysłany: 16-06-09, 07:15     

hehe fajne są wszystkie części ale niektóre teksty poprostu mnie rozbrajały np. NO MERCY, "Ee... a ty kim jesteś?" "Ja na piwo" XD albo kocham Baśkę !!!! przy tym to mało co z fotela nie spadłem :} za 1 komiks 10/10 za 2 10/10 i za 3 10/10
no to w sumie ogólnie 10/10 :)
"teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5
Medale: 5

Wysłany: 16-06-09, 16:20     

Oto, drodzy userzy przeczytaliście coś, co się nazywa "co robi moderator jak mu się nudzi" w skrócie CRMJMSN.

Po 1. Dialog z CO, KUR**, nie jest od żadnego Erola, tylko jest to cytat (jeden z lepszych) z filmu PSY.
Po 2. Nigdy bym nie zaśpiewał takiej ch*jni :D
I po 3. Moja ocena : Przeczytaj pierwsze zdanie :D

Pozdr, dzięki za komiks o mnie (jaki by nie był XD) ;-)

Eskel 

Monet: 8

Wysłany: 16-06-09, 16:29     

Nie no super komiksy, nie znam kolesi ale kit z tym XD

Komiks 1: Śmieszny
Komiks 2: Śmieszno-Tragiczny
Komiks 3: Eee... Wyglądał ten zespół tak demonicznie a tu śpiewają JESTEŚ SPALONA XD XD XD XD XD Myślałem że padnę ^^

Cavalorn 

Wysłany: 18-04-10, 13:15     

Link z Ado'o nie działa. Wiem, że to stare, ale może jakimś cudem gdzieś się to uchowało?

Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę... :D

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16

Wysłany: 18-04-10, 13:26     

Niestety, nie mam tego już. Możliwe że zachowało mi się na jednej z wielu płytek, bo kiedyś tam jakieś komiksy wrzuciłem. Ale na razie tego nie znalazłem.
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Eragorn 

Wysłany: 10-07-10, 13:22     

Komiks Ado'o

Po pierwsze dlaczego na pierwszym obrazku za Ado'o modli się nie ubrany facet :o .Dobra nie ma co oceniać wykonania.Humor extra zbyt ciemna twarz 15 tygodni karceru XD 9/10

Komiks Kaelthasa

Tutaj również nie ocenię wykonania choć podobał mi screen kiedy leżał w krwi i facepalmy :P . Humor kapie się łatwo i szybko czyli git 9/10

Komiks Pumo

Heh trwa poszukiwanie pierwszych zaginionych,somalijscy piraci i najważniejsze w tym mk koncert xD .Najpierw o wykonaniu słów kilka.....skoro zrobiła ten mk Puma to chyba nie trzeba komentować xD . Demoniszcze wkraczają czuję się mroczną atmosferę przed chwilą gość przychodzi na piwo XD czekamy na mhroczną piosenkę a tu :mrgreen: .Dobra ogólnie uzbierało się na 10-/10

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 14-05-11, 10:57     

Heh....ocenię cię jeszcze raz bo ostatnio ocenę wystawiłem w 2008r. Ale szczerze to naprawdę fajnie jest sobie przeczytać coś takiego po jakiś 3 i pół roku ;) . Przypominają się stare dzieje...Wtedy jeszcze była ogromna zajawka i więcej czasu na tworzenie. Przede wszystkim były też pomysły. "NO MERCY" stał się później wręcz kultowy i do tej pory ten tekst mnie śmieszy ;) . Za sentymentalną podróż w przeszłość dam ci dychę ;) .
PS.
A jak znajdę czas i chęci to może przeczytam i twoje duże komiksy ;) . Trzymaj kciuki :P .
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Odpowiedz do tematu