Komiks o Ado'o jest nawet śmieszny i daję ocenę 9/10, ale co do komiksu o Kael'Thasa to ja nic nie rozumiem, o co w ogóle chodzi, więc go nie będę oceniać.
Po pierwsze: Musisz szybciej robić kolejne części
Po drugie: ,,Kocham Baśkę !" To było świetne :lol: Ale nic więcej nie było śmieszne...
Daję za Kaela 6/10
_________________ ,,So this is where all the peace and love came from." ~Sam Fisher o Jeruzalem
,,Blood is thicker than water, Sam, and you and I have bled a lot together." ~Douglas Shetland
,,I owe you no explaination." ~Mikhail Loskov, Kestrel
,,Orders are orders, right Chief?" ~Mikhail Loskov, Kestrel
HAHAHA !!! "(Galin rządzi)" hahahahahahahahaha :lol: Leże i kwicze Wykonanie jak na Pumy przystało, czyli veeeery gooood (Galin rządzi ) jednym słowem padam, z czystym sumieniem 10/10
Muahahahahaha (Galin rządzi!)... Tylko nie kochaj Baśki, a będzie dobrze... Nie jest to geniusz, ale i tak jest nieźle. 7+/10. I... NEXT STORY, please!!!
Japierniczę, zaraz padnę Ten mini-komiks rządzi. Oł fak niemogę. No mercy, Kocham baśkę. Kurde już się boję co o innych zrobisz. Mogę tego nie przeżyć .
No dobra, wychodzę po dużej przerwie z nowym MK z serii... ale nie pasuje on raczej do GK od Pieca, pasowałby pewnie lepiej jako oddzielny mini-komiks i mimo że dłuższy od reszty, to pewnie im nie dorównuje. Ale, to wy decydujecie. Najważniejsze że była to dla mnie prawdziwa wenobomba. Tym razem macie MK o Papciu. Oczywiście nie ma na celu obrażania Papcia ani nikogo innego.
Mam nadzieję że się spodoba
_________________ Userze! Jeśli chcesz komentarz komiksu to bez zastanowienia ślij mi PW!
Mocne Widać, że zerżnąłeś ode mnie to "Ja cię zapi*rdole, k*rwa", a tak ściślej to od Erola Ale mniejsza. Pomysł świetny. Grafika i teksty też w porządku. Uwielbiam takie motywy z muzyką. 9/10.
,,Widać, że zerżnąłeś ode mnie to "Ja cię zapi*rdole, k*rwa", a tak ściślej to od Erola "
Po pierwsze - On od ciebie tego nie zerżnął, bo to nie jest twoje
Po drugie - No i od żadnego Erola To, co użył w Posążku Innosa nie jest jego, tylko jest wyciągnięte z tego filmiku, który jest ,,made by bartez"
A co do komiksu:
-Widzę, że tak jak ja, lubisz Kabaret pod Wyrwigroszem No i chyba ich najlepszy skecz, to właśnie ta świetna parodia ,,Jesteś szalona"
Samych śmiesznych momentów było malutko.
Ale tekst ,,Ee... A ty kim jesteś? -Ja na piwo." mnie nieźle rozśmieszył
Do wykonania i grafiki zastrzeżeń nie mam
-Mini-komiks ma rozbawić, a tutaj był tego ewidentny brak.
Daję tylko 6/10.
_________________ ,,So this is where all the peace and love came from." ~Sam Fisher o Jeruzalem
,,Blood is thicker than water, Sam, and you and I have bled a lot together." ~Douglas Shetland
,,I owe you no explaination." ~Mikhail Loskov, Kestrel
,,Orders are orders, right Chief?" ~Mikhail Loskov, Kestrel
Hihi tekst o Somalijskich piratach mnie rozbroił. Tyle, że go trzeba zrozumieć, a nie czytać na szybko byleby tylko skończyć skończyć. Poza tym śmiechu nie było tak dużo, ale nastrój "satyry" był utrzymany. Strasznie zawiodłem się na piosence... oczekiwałem czegoś oryginalnego, a tutaj niesamowicie nudna i nieśmieszna piosenka z kabaretu... Oczywiście screeny jak i ich wykonanie było świetne. I co najważniejsze - nie było błędów w co drugim wyrazie. Dodam jeszcze, że ta wstawka "A mi się nie podoba" wyskakuje jak diabeł z pudełka i dzięki temu jest świetna.
Na początku chciałem ci dać 8/10 ale myślę, że było to trochę w "afekcie". Po dłuższym zastanowieniu nieznacznie obniżam ci ocenę na 7+/10 bo myślę, że stać cię na więcej w zakresie humoru. Oczywiście plusik przy siódemce jest plusikiem na zachętę.
,,Widać, że zerżnąłeś ode mnie to "Ja cię zapi*rdole, k*rwa", a tak ściślej to od Erola "
Po pierwsze - On od ciebie tego nie zerżnął, bo to nie jest twoje
Po drugie - No i od żadnego Erola To, co użył w Posążku Innosa nie jest jego, tylko jest wyciągnięte z tego filmiku, który jest ,,made by bartez"
Tak naprawde to z kabaretu http://www.youtube.com/watch?v=sTCXHIn9NtQ
a co do komiksu to hmm długo mnie nie bylo i nie wiem czy papcio coś spiewał i tak pisoenka z jakeigośkabaretu mi sie kojarzy(Oczywsice za to nie odjemuje punktów bo Xardi kontra werter był cały z kabaretu ). NIezbyt mnie rozbawil może dlatego ze nie wiedizlaem co robil Papcio przez ten czas,. Wykonaie bardzo dobre i gimpowskie chyba ale nie to sie w smienszych Mk liczy zbytnio. Jak naraize nie będe dawał ocen tylko co mi sie pdoba i nie . Bo mam jakiś kryzys i niechce ranić wiec dawalbym najwyzsze oceny.
Cóż Pumo mój drogi. Jedyny moment, który mi się spodobał to "A mi się nie podoba." i ta cisza, a jak odtworzyłem sobie dźwięk zatrzymywanej płyty winylowej (mam nadzieję że większość skojarzyła o co mi chodzi), to od razu padłem. Niestety...nutkę wybrałeś trochę złą i końcówka z wybuchem była naciągana. Masz 7/10 i miałeś rację że akurat ten MK trochę nie pasuje do serii .
O jak dawno nie czytałem żadnego komiksu i dobrze zrobiłem, że akurat ten przeczytałem, bo było warto. No więc, komiks mi się spodobał, wciągnął mnie (co rzadko się zdarza), pomysł całkiem niezły, najbardziej spodobał mi się tekst - "Ee... a ty kim jesteś?" "Ja na piwo". Ta wulgarna rozmowa na końcu może trochę nie pasuję, ale ogólnie może być. Samo wykonanie tez niczego sobie, ładne, proste i w dobrej jakości obrazki. No co tu więcej mówić... - 5+/6
... Mam chyba co zwalonego w sensorach mózgowych (12 godzin tłuczenia się przez całą Polskę w pełnym autokarze robi swoje), ale uważam ze to... najlepsza część ...
-No, co??? Poważnie mówię...
-<taa... jasne>...
-Zamknij się... Sorry, rozdwojenie osobowości... O czym ja tu... Ah, tak... いいえ...ニースミニコミック
Fajny M-K ... Wyrwigrosze rulez ... Końcówka mnie kompletnie rozwaliła ... A mi się nie podoba ...
Wykonanie okej... Teksty też niezłe choć w większości nie twoje... Hmm... 9/10...
Jak dla mnie komiks mocno śmieszny, moment z tą ciszą mnie rozbił, wkurzenie Papcia też, a tekst "Ja na piwo" normalnie mnie powalił.
Dostaniesz ode mnie 9/10. Kontynuuj prace nad "Gothickomiksy Fakty".
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
hehe fajne są wszystkie części ale niektóre teksty poprostu mnie rozbrajały np. NO MERCY, "Ee... a ty kim jesteś?" "Ja na piwo" albo kocham Baśkę !!!! przy tym to mało co z fotela nie spadłem :} za 1 komiks 10/10 za 2 10/10 i za 3 10/10
no to w sumie ogólnie 10/10
_________________ Kazdy ma swoje plany na przyszłość nie ?
Ja mam w planach dobić 1000 postów
Uwaga ! Mam 0 bryłek, więc jestem ADMINEM !
Niektóre sceny na SB mnie rozwalają
Oto, drodzy userzy przeczytaliście coś, co się nazywa "co robi moderator jak mu się nudzi" w skrócie CRMJMSN.
Po 1. Dialog z CO, KUR**, nie jest od żadnego Erola, tylko jest to cytat (jeden z lepszych) z filmu PSY.
Po 2. Nigdy bym nie zaśpiewał takiej ch*jni
I po 3. Moja ocena : Przeczytaj pierwsze zdanie
Moje Mini-Komiksy: Palladyn, Mag Ognia i Najemnik czyli Spotkanie przy ognisku
Gówno i kapusta zawsze w parze idą - Jedno popędza drugie. Perpetuum mobile. Percival Schuttenbach
Link z Ado'o nie działa. Wiem, że to stare, ale może jakimś cudem gdzieś się to uchowało?
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...
Niestety, nie mam tego już. Możliwe że zachowało mi się na jednej z wielu płytek, bo kiedyś tam jakieś komiksy wrzuciłem. Ale na razie tego nie znalazłem.
_________________ Userze! Jeśli chcesz komentarz komiksu to bez zastanowienia ślij mi PW!
Po pierwsze dlaczego na pierwszym obrazku za Ado'o modli się nie ubrany facet .Dobra nie ma co oceniać wykonania.Humor extra zbyt ciemna twarz 15 tygodni karceru 9/10
Komiks Kaelthasa
Tutaj również nie ocenię wykonania choć podobał mi screen kiedy leżał w krwi i facepalmy . Humor kapie się łatwo i szybko czyli git 9/10
Komiks Pumo
Heh trwa poszukiwanie pierwszych zaginionych,somalijscy piraci i najważniejsze w tym mk koncert .Najpierw o wykonaniu słów kilka.....skoro zrobiła ten mk Puma to chyba nie trzeba komentować . Demoniszcze wkraczają czuję się mroczną atmosferę przed chwilą gość przychodzi na piwo czekamy na mhroczną piosenkę a tu .Dobra ogólnie uzbierało się na 10-/10