Wysłany: 08-10-08, 15:23 Mit o Wrzodzie, czyli Mit o Narcyzie wersja Gothic
Oto zdobywca pierwszej nagrody w konkursie na najśmieszniejszy Mini-Komiks! Dobra, ale odstawmy trofea na półki . Jak zwykle proszę o komentarze i oceny .
Bardzo śmieszny, chociaż... Ja bym nie dał mu pierwszej nagrody. Ale co jednego bawi to drugiego żenuje. Ocena 9/10. Uśmiałem się tylko na końcu... Komiks zrobiłeś bardzo dobrze, a "fabuła" była EXTRA!!! Gratuluje zwycięstwa, ale raczej ja był postawił na komiks FIREWOLFA...
Heh to było śmieszne że mało nie nalałem w majtki , śmieszne było np. to ,,Od tamtej chwili, dolegliwość na którą zapadł kupiec, jest nazwana Wrzodami zołądka..." no poprostu ten komiks zasługuje na ocenę 0-/10+ 10+/10 = 11/10.
Parę momentów smiesznych, lecz czsem nastrój był nieśmieszny, mnie całkowicie ten komiks nie rozbawił, tylko czasem pojawiał się uśmiech, te momenty z tym odbiciem, dla mnie to było tragiczne dla człowieka mimo iż to Wrzód, to głównie zabiło śmiech w tym komiksie Jednak wykonanie jest OK, i parę momentów na początku było zabawne ocena +8/10
Szczerze? Wiedziałem, że dostaniesz I - sze miejsce .
Wykonanie: Jak na ciebie przystało . Wzorowe. 10/10.
Humor: Buchachachachachachachacha! ! Uśmiałem się jak nigdy! 10/10.
Teksty: Wrzody żołądka ! 10/10.
Ogółem: 10 i 10 i 10 czyli 30/10... E... Nie... 11/10 i już .
_________________ "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata." Mężczyzna myśli o kobietach, kobieta o swoim wyglądzie, a Vesten - o grze w chińczyka. Poeta
wiem że w tym drugim 10000000000000 jest mniej zer niż w 1 ale ten komiks dosłownie POWALA!!
Na przyszłość pisz trochę sensowniejsze komentarze - Pumo
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORĄCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Wiesz, nie wiedziałem,że dostaniesz 1-sze miejsce za ten komiks... szczerze (jeszcze bardziej), myślałem że mój jest bezkonkurencyjny ale mniejsza... Humor, mnie niezbyt rozbawił... tylko to ostatnie, i to jak się przestraszył odbicia . hmmm... 7/10
_________________ Oceniam Teraz Komiksy Pisać na PW! Kto chce ocenę, niech pisze!