Witam!
Chciałem wam zaprezentować to nad czym obecnie pracuję, czyli ostatnia część komiksu Istota Prace już się rozpoczęły screeny są cykane i obrabiane Oto 3 plakaty:
Zapytacie czemu 3 a nie 1 Odpowiedzi są 2
1. Długo nie bawiłem się w takie rzeczy i to ma mi na celu przypomnieć jak to się robi.
2. Lubię promować swoje komiksy.
Oczywiście plakaty nie są bogate w fajerwerki po prostu takie zwykłe, przeciętne obrazki.
Teraz chciałbym wspomnieć nieco o fabule:
Od tragicznych i zaskakujących wydarzeń z drugiej części minęło już 2 miesiące. Na bagnie razem z sekciarzami zamieszkali Corristo, Saturas, Milten i Nefarius. W obozie wciąż nie wyznaczono następcy Y'Beriona. Sytuacja dodatkowo się komplikuje gdy do obozu przybywa tajemniczy poszukiwacz skarbów...
Mam nadzieję, że nie skarcicie mnie za bardzo za te plakaty
Nie czytałem poprzednich części ale przeczytam lecz najpierw ocenię ci tą zapowiedź. Plakaty są zwykłe, każdy przedstawia komiks z innego ujęcia. Błędów nie znalazłem. Fabuły nie ocenię bo nie znam poprzednich części i będzie to ciężkie.. No ale czekam na komiks ;D 10/10
Doriansen, wreszcie zacząłeś pracę nad Istotą 3!! Jak dla mnie, najlepsza wiadomość w tym dniu, czekam z niecierpliwością, co do plakatów, są dość słabe, ale za zapowiedź 10/10... czekam z niecierpliwością.
Cholera. I czemu ją wydajesz?! Teraz będę musiał przeczytać dwójkę XD
Plakat, a właściwie plakaty są dobre. Nie genialne - dobre. Najlepszy z nich jest chyba ten drugi z klonami Fabuły nie ma co oceniać - wiadomo, że będzie świetna. 9/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
A mi się podobają wszystkie. BĘDZIE ISTOTA III XD XD XD Już się nie mogę doczekać. Oczywiście 10/10. Tylko tego nie spiepsz jak KzL Wrzoda III (bez urazy)
Nie mam żadnych wątpliwości że zrobisz komiks co najmniej dobry. Istota 3 to pewniak i już się nie mogę doczekać Plakaty nie są złe, chociaż np. to hasło w trzecim obrazku było trochę sztywne Ale ogólnie jest świetnie, zwłaszcza że plakaty wymiękają przy obiecującej fabule. No ale nie pozostaje mi nic innego jak ocenić na 9/10
Super! Kontynuacja (jak dla mnie) 3 najlepszego komiksu na Gk wyjdzie! Hurra! A tak jakby - wrzuć na inny host 2 bo nie wchodzi ;/.
Za fabułę masz 10/10.
Za plakaty... 3 najgorszy.
W 2 są świetne oczy Goroshów .
1 jest cienki... W ogóle nie najlepsze te plakaty
Ogólnie masz 8/10.
No nareszcie Ile można czekać Opis fabuły i plakaty przeciętne. Za tą zapowiedź dostaniesz najwyżej 6/10, ale nie zmienia to faktu że czekam na twoje dzieło.
No...widzę że Dor się do pracy bierze . Ja oceniam ci zapowiedź i ocenię na pewno komiks, więc liczę na to samo z twojej strony.
Ale dobra, przejdźmy do oceny. Plakaty, jak sam wspomniałeś to zwykłe obrazki, ale...drugi najbardziej przypadł mi do gustu. Ta banda Goroshy, niby najprostszy pomysł, a jednak najlepszy. Pierwszy to tradycyjne przedstawienie postaci. A ostatni jakoś...w ogóle mi nie podszedł. Co do fabuły to dużo nie opisałeś, ale mam nadzieję że będzie równie ciekawie jak w 1 i 2 części. Czekam na komiks i wystawiam 9/10 bo do 10 trochę zabrakło.
Gdybym był nowym userem nie czytający Istotę, nie bardzo bym się zachęcił tym komiksem.
Według mnie słaba zapowiedź. Ale w końcu nie zapowiedzi zdobią komiks. I znając cię z poprzednich części komis będzie przynajmniej tak dobry jak poprzednie.